Myprotein 真係好撚難飲(2)

1001 回覆
41 Like 4 Dislike
都係無講幾時
我北海道牛奶唔會 可能係你問題
北海道牛奶世界第一
你要live chat先有用架
有呢樣嘢嘅咩?宜家先知
大家飲過最伏既mp產品係咩
我覺得係熱帶味既creatine
同意
一開始都覺得伏伏地,之後發現原來要多啲水沖先好飲
我係一杯水 基本上係強吞落去
果陣用假甜蓋過creatine啲苦真係好難飲
一杯水邊夠起碼7百幾ml個味先正
Live chat睇親都係unavailable
要load一陣
香港7點一定有人 我次次都7點8點chat
屌自膠睇錯
Staff 黎,佢reply
clear就故名思義 “清”,好似一杯清嘅果汁咁
impact iso就似返milkshake
但因為impact iso同clear protein都係iso
所以carbs,sugar,fats都低過impact whey
但係對比impact iso,每serve嘅clear protein就少2,3g protein
而且差唔多價錢impact iso仲多5 serve

買錯野 但係點解取消唔到
隻brownie bar難食到仆街
layered protein bar好撚好食
但High protein bar就難食到仆街
有brownie點解要揀brownie bar?
定係兩者味道一樣,只係唔同形狀?
我自己覺得白朱味brownie唔錯
諗住試下
Bar食落去好怪
感覺bar食落去好重奶粉味
啱啱去官網睇
佢地兩者per serve嘅營養價值好唔同
brownie bar得brownie一半嘅protein
睇怕兩者製法都唔同
可能我以前食過myprotein嘅oat protein bar
我覺得白朱brownie真係好味
Brownie 好食好多
high protein bar唔錯喎
vanilla honeycomb味幾好味,係有d甜
巴打你有冇試過oat protein bar?
真係食到想死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞