Myprotein 真係好撚難飲(2)

1001 回覆
41 Like 4 Dislike
官網做緊7折賣緊240
$260真係貴過官網
人地仲要送埋貨
我諗你要考慮平啲先得
咁你加油啦,世侄
準備試奶茶味
買咗隻chocolate peanut butter,好難飲,唔啱我口味
有冇人知myprotein啲嘢賣晒幾耐先會補貨
有隻cereal bar好鍾意食但sold out成個月都未補返
之前有隻 Protein Gel 好撚好飲
依家無撚咗其他嗰啲好似飲藥水咁
好飄忽,有時隔幾日就補,有時好耐都無
問客服就永遠話答唔到你幾時返貨
想買 Matcha 唔想要 Matcha Latte
唔鐘意陣奶味
有冇師兄知點解 Matcha 味落咗架
仆街我岩岩先訂左 matcha latte
有冇ching 知natural chocolate 同chocolate smooth 味道差幾遠呢

有一次沖一殼粉落熱滾水,痴線溶唔到不特只,重要浮左啲一舊舊好似瘦肉嘅野出黎 千祈唔好落勁熱嘅滾水
點解你會用熱水沖
之前飲muscle tech 同 on 既double rich chocolate表示
而家飲natural chocolate有陣化學成份既假味
Choco mint 都算係okay,不過又係甜左少少但啲薄荷味令到冇咁漏
依家最平既Code係咩?
Mocha latte伏黎,冇味
https://tidd.ly/328maXD
又嚟 flash sale
matcha latte 係咪最穩陣
買左the whey plus 唔知加左D咩難飲過普通版十倍 仲有D一粒粒唔知咩黎
我覺得係 因為佢飲落唔會太甜 代糖味唔會好過份
我覺得沖奶好飲,水好伏
早排買落左Macha Latte Iso 5kg, 飲到口Hon Hon,
有冇巴打想交換小量互相試味?

Tg: romaftw
chocolate mint 好怪 口感滑到怪怪地咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞