Myprotein 真係好撚難飲(2)

1001 回覆
41 Like 4 Dislike
MYP係咪星期六日唔做野?

想問第一次買Protein想連埋Shaker一齊買, 揀邊款Shaker好?
唔知有三個$80既Shaker有咩分別 最原始Shaker個彈弓有咩用?
是撚但都可以 買最平
彈弓用黎郁散d粉 賣鋪田d粉好撚中意痴到一舊舊一定要用
Agger
想問去myprotein門市買野都有冇得用code有3折?
幾錢啊
有陣霉味 個人覺得
但溝粉飲就冇問題
有門市架咩
士多啤梨
只要你唔食飯 你飲咩都會覺得好好飲 而且唔怕反胃
唔知英國有冇
sorry, 原來係Smart Supplement店舖賣myprotein野
有無人買過mp啲花生醬 想請教下味道 多數拎後夾包食
本身買錯野諗住cancel完reorder
點知佢冇幫我cancel變左買多左set
想放
有冇人有興趣
你買咗咩
唔洗買 註冊新account 落單會送
Vitamin B 花生醬1kg
Impact whey( strawberry cream, natural chocolate, matcha latte)
Hand Towel, Shaker, Pancake mix golden Syrup
食緊crunchy,味就冇乜味,不過幾香
另外第一次開會勁撚難攪返匀
呢間咁嘅嘢俾狗都唔去,一包2.5kg嘅粉夠膽死賣$420
屌,我之前都係咁
依間野真係笑撚死 係ig story post自己同官網嘅比較圖
見間野賣埋啲紅丸黃丸藍丸都知佢咩料
除咗用奶有無辦法解決natural chocolate沖完似朱古力水多過朱古力奶嘅情況
頂唔順「朱古力水」果陣味
已經滾過啲水
屌 落左單幾日先同我講其中一件無貨話要cancel

想問下佢係會成張cut左定淨係cancel果一件
1kg 花生醬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞