[求教]如何挽回天蠍女?

348 回覆
0 Like 154 Dislike
但天蠍座真係好撚鍾意block人

本人俾天蠍男block ig
之前曖昧過
雙魚啱唔啱
宜家個男朋友就係雙魚
成日FF 好易亂諗嘢
Follow up返先,昨日生日餐生日飯。最後知女主角都冇出現到,但我依然去咗間餐廳度應約食飯。

同佢交代完我點都喺間餐廳度等她之後,就再冇擾擾她啦,但夜晚我就來睡嘅時候。

我竟然收到佢那個早己封鎖嘅電話一句,生日快樂。同時她解封咗我whatsapp ,我瞬間開心到跳咗起身,燈都開埋開始覆佢message。

雖然佢態度依舊冷淡,但我知道呢個喺個好兆頭。
但我好想知佢最後點解會作出呢個解封嘅決定,

天蠍人可以答下嗎
唔好成日揾佢啦
keep返個節奏

等佢下一個打開窗口既機會
message圍繞返我,你,我們
類似係一齊大家世界會幾美好,有多一次機會一定可以成真,有你係度就好,或者有乜死人意外新聞如果入面係你我會第一時間救你etc,但要唔好比到對方壓力
1,2日抛一個波過去
不過其實機會都係好低架啦
我真喺唔知呢個女人諗咩 佢一方面覺得我好煩block我, 一方面又喺未完生日前可以講句生日快樂。佢大可不必咁做,都唔出現啦。又唔會想同我喺返埋一齊。點解又要咁做呢,就來神經衰弱
放棄啦
天蠍座絕情起上黎係令人心寒
唔好過度解讀啦
做少少野你就咁多幻想
我見到你咁都辛苦
好多野只係佢突然間屎忽痕咋
等佢下一次打開窗口機會
佢唔想做到咁絕 所以deadline前同你講生日快樂
如果係記得你生日既 又仲好鍾意你既
係會喺正日啱啱到既凌晨 姐係deadline既23個鐘頭 之前 就同你講生日快樂
但佢係deadline前講 只係想保留幾分情面
但同時已經俾你煩到扣晒分 冇晒以前對你既好感

講真 我都明你唔想完
但作為一條唔關事既蠍 單單係追post都越追越心生厭惡 真係好煩
唔係男人婆婆媽媽嗰種煩 係令人冇晒喘息空間既煩
更何況佢直接受你影響
但我又係犯賤 間中都係會返黎追post
同你講 你越想去捉住佢 你越係捉唔住
千方百計去想去達到目的 你只會失敗
我係天蠍,
如果天蠍對你有意思,點都會分享少少佢自己d野,
但你乜都唔知咁濟,證明天蠍仍將你拒之門外,
恭喜你獲得一張好人卡。
放手啦。
再追曬個post, unblock 你只係俾番幾分情面,唔想去到咁盡姐
如果再chur 佢,變成憎果下會block 曬同你嘅所有聯絡方法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞