[求教]如何挽回天蠍女?

348 回覆
0 Like 154 Dislike
但係你又話綠咗嘅?邊個綠邊個
你預左無回報自己做獨腳戲
佢本身追我追左4個月,我咩都block曬佢除左wtsapp,有日我打波跛左腳 咁佢知道左就wtsapp話有冇d咩要o既可以幫我買(佢住附近)我本身諗住唔理佢 就話唔洗,後尾佢直接買午餐黎我屋企俾我,本身我話唔洗,我老母就話難得人地女仔買過黎咪要囉(我老母係知我同佢點解散)之後我都冇講d咩,佢就日日都買,過左10日我就襯我老母唔係到我屌佢話你就算日日幫我買3餐我都唔係原諒你
之後我老母都入左院,佢知道左就真係買早午餐俾我,我食完野抹完身食左藥佢就拎煲好左嘅粥(佢自已煲)去醫院俾我老母同照顧佢到探病時間完
之後過左1個禮拜我同佢講其實唔洗日日都黎我到同醫院,你自已都有野要做,佢講左句如果依d野我都做唔做我點樣證明我係愛你,令你返返黎
唔駛諗

天蠍座變左就無
我都係射手男, 平時都唔太想信星座, 但我5個Ex 有三個係天蠍女 , 唔到我唔相信......

傳聞係因此射手枝箭(or條J )係向住天蠍, 所以特別被佢地吸引...
但我三個天蠍ex都係分得好差, 肯定係老死不相往來嗰種...
唯二俾過綠帽我戴既, 傷我極深既, 都係嗰個兩個天蠍女

如果佢地決定左同認真你拍拖,就會勁大佔有慾,呷醋呷到傻
如果佢地決定左同你分手, 就一定係絕情到仆街, Delete Ig Fb 唔覆Message 係好基本. 佢地唔會理你感受, 突然分手, 突然變默路人.

射手係一定會俾天蠍食住, 所以我睇透ga la, 今生不掂天蠍女
冇la 死心la
佢當初應該係想你主動D搵佢
你已經錯過左最好既時機了
move on 啦
利申天蠍絲
由佢決定downgrade你做朋友嗰一刻,已經Gameover了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞