[求教]如何挽回天蠍女?

348 回覆
0 Like 154 Dislike
星座幫樓主唔到

試吓去祁福啦,買寶藥都得,一唔係就搵神婆
信我 天蠍女挽回唔到
我EX就係 仲要出軌派帽 又唔認扮無野
佢地自尊心都高 唔會食回頭
加上我遇過既天蠍女性朋友10個有9個都出軌
佢地上進心好重 事業愛情又得上就上
事業不停爬 望住女性朋友們玩宮心計咁樣
將同事一個又一個搞死 比佢搞到辭哂職
之後愛情上見到有好既 又或者撩得到上司既話
就會即刻換對象 不停咁變心出軌直到遇到最好

反而我d男性天蠍朋友又幾好

所以勸你算啦 除非你係食物鏈最頂
但都分左 你又可以有幾頂? 放手

下個更可愛 我初頭都唔信 放唔到手
直到我遇到老婆
其實邊睇啲星座野我都睇得先,佢地喺不斷去搵
一個最適合嘅人。佢答應同你拍拖,同真喺想同你行落去行到尾又真喺兩回事,喺佢嘅觀點覺得兩樣野可以兼容。但我地常人又真喺會睇唔明點解可以咁,拍拖唔喺投放晒落去。咁有咩意思。
咁如果千字文嗰啲講感受嗰啲已經做曬
即係代表你已經冇得挽回
因為佢已經真係唔再鍾意你
甚至可能覺得你嘔心

以我個人嚟講,我係從來唔會因為有人死纏爛打而改變心意...
咁我勸你都係收手好啲
等佢對你回憶唔好太差仲好
我冇試過有男朋友係透過做friend咁而一齊...
通常我都好清晰,邊個我有好感,邊個我冇
一旦friendzone左,我未試過會產生好感
何況依家聽落,佢仲對你反感

我個人經驗真係勸你放棄
你已經去到無法挽回嗰個位...
你射手就搵過個啦
反正無女你都係咁過
無論友情定係愛情
天蠍如果發現同對方之間有問題
通常都會收埋係心度記住先
到有一日佢忍無可忍 就會行攤牌/block對方呢一步
佢做得呢啲嘢 就預左同你玩完 唔會返轉頭

利申:天蠍女
我之前都好愛一個射手男 曖昧糾纏左5年 一直無確認關係
後來真係太攰 死左心 同埋搵唔返當初個種感覺
點知佢再追返我 不停約我 我全部都拒絕晒
當初我做主動追佢 佢又唔嗲唔吊
到我無感覺 就想挽回
真心不了
Line we7 呢
真係。
就算ex以前每一個厭棄既表情,我都記住哂。
你個射手男係咪樓主
一撚樣仆街
我身邊識既射手男 好多都係咁
個人太唔穩定 轉得好快
明明決定左既事 可以聽日就同我講想做另外一件事
然後就會不停糾結係呢兩件事之間 唔知點決定
鐘意穩定既天蠍表示
呢個真,完左之後個人都正常返開心返,我同你呢個case一模一樣,之後我活得比佢更好佢就成日搵返我,心諗過住啦
咁都得
我都係,頭2⃣️日佢冇封鎖我
我試過響Ex 家話跳,跟著佢話一齊吖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞