[求教]如何挽回天蠍女?

348 回覆
0 Like 154 Dislike
邊有咁撚易一世

轉個頭你咪又識過第二條女

係你嘅就係你嘅
唔係你嘅,你點R 都唔係你嘅
不敢當不敢當
你問下你自己
1. 你可以點
2. 你想點

你可以點?唔通真係去人地屋企樓下捕人,叫人三口六面同你講「其實我唔鍾意你,你可唔可以過主」,定係call爆人地電話,點都要討個說法先?無論如何,你要求返黎既都唔係咩好東西啦

你想點?你想自己搏盡無悔,唔留半點遺憾或者疑問既,你可以考慮做個癲佬然後打爛沙盤問到督,纏住條女等佢肯應你為止;或者自己冷靜下之後,你過好d或者點,條女可能會回頭望下你,甚至搵返你呢雖然無人可以100%保證,但做個正常人點都好過留個癲佬壞印象啦
抵撚死
我真喺好撚鐘意佢呀師兄
啱呀
唔好以為死纏難打就係愛的表現
其實好痴線㗎

退一步海闊天空
為佢,為自己都為好事

我年少唔識事
試過呢啲濕鳩方法
無一次行得通㗎
都係既。樂觀d諗,佢可能都會想留返條後路比自己可能遲d心情好啦,諗起你啦,咁咪搵返你
悲觀d諗,佢可能只係懶得封曬所有
strategic thinking

欲速則不達

你心情我明呀
蟻咬咁

不過你 cher 佢都冇撚用
除非你想加速玩爛佢
我同佢除咗whatsapp 呢個方式之外冇其他方式可以睇到近況野,加上我已經用咗3個月時間去証明佢喺我心入面嘅地位,我唔想再用三個月去証明一件一早知結果嘅事
師兄有咩辦法可以幫到我呀,得whatsapp 一個方式可以contact 到 其實喺咪仲有一線生機?
盡量唔好 whatsapp 佢住
俾佢回一回氣

隔兩日,試下打電話俾佢
借啲意約佢出嚟見面

如果見到面,唔該你直接講出你感受
睇返你寫個個背景資料
你要搞清楚一樣野先
呢三個月只係證明比自己睇,對方對好重要
但係對條女黎講係一d意思都無
同埋我覺得三個月唔算一個好短既時間。如果佢真係有擺你係心上、對你有興趣、有關心你既,你三個月都無搵過佢,我諗正常人類都會好奇你去左邊掛
事實就係,你係兵,你沉左娘娘船,但娘娘根本由頭到尾都無鍾意過你
同你見面似情侶,但其他時間唔似或唔關心你,只有一個可能性,就係佢有嘗試過令自己鍾意你,或者可能係想搵個人睇下取唔取代到佢心入面個個。試過啦,做過戲啦,發現都係唔得,都係鍾意唔落。所以最後結局就係咁

唔好話咩再斷聯幾個月之後做朋友,佢唔會同你做朋友。你當我上面個d嘢無講過,主要因為我上面個d分析係要基於佢曾經鍾意過你,但我齋睇你個段背景,我唔覺得佢有鍾意過你請節哀
有冇方法可以打救呀?
關星座撚事咩
我果個水瓶都係咁
咪一鳩樣....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞