流亡手兄 沒有工作簽證 面臨續證轉LOTR問題 正在籌款

315 回覆
62 Like 48 Dislike
算鳩數啦
而家連登同舊登一樣
乜都冷嘲熱諷左先
跟本成個壇已經玩爛左
睇唔啱咪直接block囉再唔係就quit囉
革命?有組織做到革命出嚟

唔好話45萬

4500萬香港人都會比
佢地發行你買唔買? 咪又屌咁都要45萬
義士幫手革命真係慘
做condom都只係乞到幾句手足
頭2件都係扑左既5毛黎 好多POST都見到佢地
邊個成日點人去台灣
咁佢比黨安法通緝
請問係唔係要再問佢有冇出過去做左d咩再屌佢唔夠黃咁?
偷換概念偷到你咁
LOTR唔需要比NHS surcharge
估計係做入境資金證明 / 買健康保險

篇文就講到LOTR要比錢咁,LOTR係入境酌情權,唔係VISA,唔會收費
喺嗰邊買樓
唔緊要啦橫掂都籌款,實有傻仔科金
捐埋捐埋肯定過4500萬,但一條毛都無
嗰4500萬最後袋落邊d人個袋,
正常人都知啦。
跟住班傻仔出黎話人冷嘲熱諷
會員標籤功能
https://lihkg.com/thread/1880412/page/1

裝個add on就得
但目前只支援browser, app版用唔到
同埋有D on9仔已經係database入面
條list 亦可以share update

好處:
mark撚低有幾多藍絲 PR 5毛
好過block
因為block左就唔知有幾多呢D撚樣活躍
攞錢都要巧立名目
LOTR點會要$,依家仲要走精面去到嗰邊先攤大手板攞錢,大佬有難民庇護你又唔肯,當正自己大帝咁籌款
台灣反共 有共同敵人 感覺會幫手
呢個唔係我自己tag
個標籤有個excel list, share既
條撚樣已經係list入面
我一裝呢個add on 呢D撚樣就無所遁形

會員標籤功能
https://lihkg.com/thread/1880412/page/1
成班契弟著草去人地國家以為人地好歡迎平時又識話班難民阿叉啊搶福利搶資源,又唔話下自己?
佢係要申請做難民
而家講緊境內申請LOTR 係到錢
關口申請lotr就唔申請
師兄睇清楚D先
要屌既 就應該屌45萬金額 咁多錢唔知做咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞