流亡手兄 沒有工作簽證 面臨續證轉LOTR問題 正在籌款

315 回覆
62 Like 48 Dislike
未入境 買唔買保險係睇自己姐唔一定買

下面就同意
應該勉強啲,但3 4年冇問題,到時候再眾籌
佢可能好撚早就走左 響英國都就黎住爆六個月visitor
入境其他國家可能會比人問長問短 而要訓陣臭格
所以英國本地申請都合理
但點解要籌成45萬 呢樣就值得屌
你都on9,講到明流亡,命仔都就黎冇,走得甩已經好好
仲可以有咩空間好好考慮??????
完全正確
一定要買,係關口申請個陣要出示你買咗全面醫保個張單
洗鬼咩
我係9月出發去英國

https://hk.appledaily.com/lifestyle/20200806/MWL62CZ5SFG6JDO7KQZIIFYVJ4/

1. 獲發LOTR的人士不可以獲取公共福利,亦不能免費享用英國國民保健署(NHS)的醫療服務。內政部亦在7月28日更新指引,要求LOTR人士及家屬必須擁有全面醫療保險(full health insurance)。
好過你淨係網上鳩up
屌佢之前我會屌你班外判革命既港韭先
宜家佢比黨安法顛覆黨通緝翻到香港冇20年起碼都10年
宜家擺明係發行緊贖罪卷
45萬我覺得少左添呀
佢話block佢喎,大家如佢所願啦
大把渣住特區去櫃台申請LOTR 都批
可以話白紙黑字要,但好多連旅遊保都無都批
講到你係佢肚入面條蟲,知道晒人地諗咩
攬炒巴鳩下鳩下就呃一千萬

係人都想分一杯
睇下係做d乜 佢打算做d乜去幫香港

唔係一句反共 就要香港人比$佢 移民坐活

香港大把人 付出多過佢 有需要過佢

如果只係籌幾萬應急可以理解
咁如果講到咁我唔知啦
不過其實用lotr過嚟嘅人好少姐
又籌錢
都好似話有7000幾人
45萬贖罪卷
想問有咩問題?
但其實佢唔係2019反送中期間已經閃左人?
因為佢係社運入邊 只係small potatoes 幾乎冇佢既新聞
當本民前 青政 陳浩天同熱狗收皮 咁岩上到位既流派
去到月頭計bno持有人先得2000幾人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞