流亡手兄 沒有工作簽證 面臨續證轉LOTR問題 正在籌款

315 回覆
62 Like 48 Dislike
事實上黃豬就係on9
發行贖罪劵笑死
佢自己要2500磅for醫療同LOFT費用
條go get fund link本身係佢成個海外campaign嘅眾籌
我都覺得佢應該分開眾籌,而唔係用同一個嚟籌
咁會被人覺得佢攞咗campaign嚟自用
其實而家都有3,644
你哋覺得有問題,可以不理
但連陳家駒都話食人血饅頭
至於咩?

利申:有課少少畀佢
佢自己講明要2500磅for醫療同LOFT費用啫
你有睇清楚條link嘅話
個go get fund本身係佢成個海外campaign嘅眾籌
我都覺得佢應該分開眾籌,而唔係用同一個嚟籌
咁會被人覺得佢攞咗campaign嚟自用
其實而家都有3,644
你哋覺得有問題,可以不理
但連陳家駒都話食人血饅頭
至於咩?
45萬係佢海外遊說campaign
只係佢用埋同一個嚟眾籌
其實佢都到籌3,644磅
夠佢2500磅醫療費用同LOFT費用
啲人覺得45萬唔合理咪唔好捐囉
你係唔係唔記得之前英國關口啲人仲未知有LOTR然後叫人申請政治庇護搞到之後home office要澄清
我屌呀
走難就申請政治庇護啦
你隻膠人又驚怕麻煩,比個官你做好唔好
英國自從取消cukc後,冇再直接俾居英權殖民地嘅人。英國不嬲都係咁,有乜好o嘴
就扑柒你屌你老母
已封鎖會員 萬寧牌紙底褲
一開口45萬真係講唔過去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞