流亡手兄 沒有工作簽證 面臨續證轉LOTR問題 正在籌款

315 回覆
62 Like 48 Dislike
6個月前邊黎lotr
問下佢點解一籌要籌成45000鎊仲好

點解nhs charge有得free?
關歐洲國家咩事?
果度講緊幾千英磅wor 5年計
牙finn直頭係教學級,隔離post見nike 同apple游說國會議員分別係用90萬同9萬,呀finn用幾球
要屌都搵岩point黎屌
英國本地申請LOTR就係要兩萬港幣
反而佢眾籌目標set到45萬港幣 呢樣真係值得屌
屌你老母死乞丐
你講乜
你知道BNO VISA 同 LOTR 係有咩分別未
你用LOTR 入境申請係唔洗錢架
你係英國入面轉LOTR 就要比1000鎊NHS
但之前講左係錯誤 所以會退錢
但退會唔會退足無人知,可能會扣兩12-1月呢兩個用既錢既
幫佢眾籌嚟緊6年嘅屋租
如果做到嘢 做實事 籌幾多錢唔該問題

但佢~籌45萬 打算做d乜? 買樓?
因為你境外申請個陣要自己買咗保險先
做乜勁?
LOTR 點樣境外申請呀
關sir本身有BC 定唔知葡國passport
你同佢定啦
之前閒閒地都籌到幾百萬幾千萬啦
佢俾國安法通輯緊
基本上政治庇護批硬
sorry理解錯
明了
英國境內轉LOTR=1000磅 NHS
境外入境去拎LOTR=FREE
5+1個NHS又係第二回事,明白
我意思指你未入境之前已經要買咗保險
係關口到申請lotr

如果你係旅遊簽證入咗境再轉就要交nhs
佢翻黎咪入硬囖柒頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞