Apple Watch 用家討論區 (46) 新人代開

1001 回覆
3 Like 7 Dislike
價錢唔差太遠所以先買6,除非攞SE同6去對比

純睇時間睇訊息我揀SE
各位師兄 求指教
有無人手錶Spotify 搵唔到apple watch
我連唔到落手錶播歌
個app裝置搵唔到apple watch
Apple Watch 係一定要有 iPhone
除非你有屋企人同你"家人共享"
買iPhone 啦
有冇人知買完隻錶 但個時只係叫佢send 張單去email 冇拎到實體單
有冇得返去拎返張實體單?
家人共享以下功能和 app 一概不適用:心律不整通知、心電圖、經期追蹤、睡眠、血氧、Podcast、遙控器、新聞、家居和捷徑。
AW 就算配家人共享
廢左你一半功能
有啲似belkin
我想問se有無得較always on?
我見舊款有 但se 我去設定到反而無得較既
有always on仲邊有人會買6
想買40mm 深紅色sports band 但好似無哂貨

呢款?GPS除咗銅鑼灣冇其他都可以今日Pick Up
Cellular就6間都有
定你淨係要40mm Product RED Sport Band錶帶?

Sor 係呢條40mm紫色先岩 唔知點解全香港都無
暫無供應反而44mm就有
但我見個個都話always on 晒電。。。
買咗6都唔會用個function

利申se 用家
我用 6 有開 always on, 冇問題喎
用緊series 4 未夠2年

值唔值得換 series 6?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞