Apple Watch 用家討論區 (46) 新人代開

1001 回覆
3 Like 7 Dislike
放工番屋企叉爆先訓教
早上8點出門9x%到下午4點,依家先63%
利申,有開always on,熄左提起手腕說話同埋d非必要既notification
有冇巴絲 隻s6 跑步個陣 有時會度唔到心跳
上官網genius 剩係可以同staff msg
但我當初又冇買到apple care
都唔知而家點搞好
我知咩事,關左WIFI就冇問題了
隻 watch 取消左網絡後手機成日彈顯示出黎
有無方法解決?
係咪apple watch入面體能訓練開咗節能模式?
請問下s6邊度買最抵?
隻S3鋼好慢心思思想換S6鈦
但我又好屎忽覺得唔係一出就買好唔抵
都係等下S7先
Btw藍寶石錶面真係勁
超粗用3年都無花過
係個crown裂咗
係差好遠 返唔到轉頭買鋁
鋁幾個月就幾條痕篤眼篤鼻
錶就算自己錫住都一定唔小心撞花
S6鋁無事
小弟新手入來
想問問我聽歌果時
watch入面個播放中轉唔到歌或者唔知我聽緊歌
係咪得我一個有喱個問題
明明頭幾日用都仲得
係叉電呀
用lte出街跑步個watchchat廢左,whatapp 有咩app好用?
你用咩錶帶?
之前都無事
activate 啟用呀巴打唔好慣蝗語
日經問題
究竟有無mon貼唔影響個screen既敏感度
用緊特賣城3d mon貼
已經痴到無波波
但係個mon角位既sensitivty仲係差啲
成日撳唔到左上角返上一頁

有無用過rhinoshield 3D壯撞貼
S4 宜定換機,係比S4? 定係會換S5?6?
用最強mon貼care+
其實apple care係唔係花咗隨時想換就換?$700換一次?
屌咁ON9
我早2日先carousell見到隻6連ESIM , 全新3700
我都想知,隻s5鈦頂位花左一達,好銀眼
早2日問咗genius bar
一年內包2次要另外俾錢換新錶嘅service , (SE係5XX , 6係6XX)
即係前後2年總共係4次(但講明一年只有2次 , 第二年額外2次)
總之想換就打電話叫佢俾隻新你就可以 , 之後會俾個盒你寄返個舊錶玉過佢
利申:當日買時俾咗錢買埋care
打電話話加錢換啦 , 如果仲響APPLE CARE+期內
哈!
潮文:AppleCare Protection Plan = app
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞