Apple Watch 用家討論區 (46) 新人代開

1001 回覆
3 Like 7 Dislike
淘寶野仲要食水咁深
諗住買nomad 條錶帶 有冇用家分享下
士多啲手帶真係牛肺黎
買braided solo loop試左幾穫覺6號好fit
7號太鬆
咁我買6號啦
全新緊勁多 都唔知幾耐先帶得鬆
apple watch 嘅充電線係咪條條一樣?
type c同usb頭有冇分別邊個快啲?
近排幫隻apple watch s4升咗上7.1 耗電勁快,用唔到一日,點搞
有冇人係深水埗HD Life買過se? 1999就買到有冇伏?
我都係
咁抵?
可能同天氣凍咗有關,隻S6都明顯食電
但未至於用唔到一日咁誇張
膠果隻solo loop 好唔好用?定買反sport band 好?
係 冇
新買緊啲先好,本身都鬆
再戴耐啲隨時一揈即甩
你search吓mifa嘅皮帶,好似好啲
你地係咪多數會課埋Apple Care??
請問有冇人用YouTube music? 點樣可以放apple watch到播歌?
快速更換係咪一定要打電話去叫佢寄 ?寄隻正常嘅返去有冇得畀$換
想問一下白色運動錶帶會唔會容易變黃?
YouTube music有獨立watch app
當遙控咁用
watch嘅「已下載內容」
係播返iPhone yt app download咗嘅歌
並無download落隻錶
講起apple watch 電池diagnosis 就嬲
我series 2 戴到第2 年年中
離開叉電器20 分鐘就會話冇晒電,但放落叉電器就變返100%
Reset幾次再pair都係咁,再唔理佢幾個禮拜再攞返出嚟又正常返,之後又重複
快冇電-唔理一排-正常-快冇電
最後買咗series 6後臨trade俾apple 之後八卦去check 下嚿電

佢話正常
鎚爆個mon?
姐係冇得用apple watch既喇叭播歌?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞