Apple Watch 用家討論區 (46) 新人代開

1001 回覆
3 Like 7 Dislike
感謝
而家先入SE 算唔算遲
我都係啱啱先買s6
今晚book左天才幫隻S3換電,有無人知要等幾耐
AW 有冇得check電池健康度架
設定>電池>電池健康度
S6 Update 完後,晚上差完電轉埋airplane mode . 朝早7點起身 得番55%電 , 未更新前起身有90%電以上. 有無人都係咁?

想問有冇呢類平少少嘅case 代替?
你快啲走先,呢度我頂住
你幾多mm ,想放
想問大家除咗unlock iphone 平時要face id 啲嘢係咪都做到?
eg login 銀行app、係apple store download 新app果啲
唔得
友和搶到好抵屌
唔得 重有如果你有熄機訓/斷晒d connection 第二日再連 會成日失敗垃圾黎
友和
祝你好運
新款 Apple Watch 實際模樣遭揭
https://www.newmobilelife.com/2021/05/20/apple-watch-series-7-render-rumor/

知名爆料人士 Jon Prosser 在 FPT 頻道揭露了新款 Apple Watch 的實際模樣,宣稱新款式與iPhone 12 和 iPad Pro 一樣具有平整邊緣設計。同時如同他昨天所爆料的一樣,他確認了新款 Apple Watch 將會提供綠色配色。

但目前除了平整邊緣設計與綠色配色之外,Prosser 並未取得新款 Apple Watch 的詳細規格,此外他也無法確認他所取得的該款 Apple Watch 照片是否為今年的新款式——即 Apple Watch Series 7。但由於 Apple Watch Series 7 據傳將會有重新設計,因此這些資料為今年新款 Apple Watch 的可能性仍高。

最後,Prosser 還說到 Apple 可能正在測試具備更小螢幕邊框的 Apple Watch,藉此提供較大的螢幕,但最終是否會實際應用到新款 Apple Watch 上則不得而知。

好撚期待新設計
而家仲用緊S3 如果S7真係用新設計嘅話即刻狗衝
Apple野最好士多買啦

條pride編織帶好靚
apple watch要自選錶帶
最好士多買
梗侜火靚
加埋BLM色
梗係*
呢隻色堅靚,但唔知織帶磨唔磨手?驚戴得唔舒服
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞