Apple Watch 用家討論區 (46) 新人代開

1001 回覆
3 Like 7 Dislike
打左上去,佢話如果隻錶係冇好明顯既缺陷,姐係爆mon/撞到崩晒,就算成隻錶花晒都唔當意外,我可以登記換但上面會退返過黎/收返我完整新既價錢

咁姐係買個applecare係廢時,我仲有成年到期,係咪有得申請退退剩返個care拎返剩下既日數既錢,反正隻鈦點整都難爆
唔係好明你打咩

首先咩係「我可以登記換但上面會退返過黎/收返我完整新既價錢」

即係你想講係applecare期內叫佢俾隻新你?咁應該就要加幾百蚊去換隻新錶,同時寄舊錶走

「咁姐係買個applecare係廢時」唔多明

另外care剩返嘅日子佢都可以按比例回返水俾你
打電話去條友同我講 , 佢話佢可以幫我登記寄隻新黎照換(因為我仲有CARE+) , 但如果收返我隻錶時唔係有明顯既人為意外 , 佢地上面維修既人會唔認今次既更換 , 會退返比我 , 甚至直接扣我一隻新錶既價錢 , 唔會退返信用卡扣左既個筆錢 , 所以佢叫我考慮下先
咁你用槌仔扑崩佢囉, 你唔係要人哋開到口啩
連登仔乜都要開口牌
有測試睇過塊藍寶石錶係咁磨同用鎚點扑都唔爆
咁好正常喎大佬
好明顯係人為咁佢無義務去保你人為整爆mon
你而家最多咪死死氣補幾舊換過隻新繼續用囉
好過你爆住mon咁擺喺屋企直頭都用唔到

你買applecare都係為咗可以補幾舊水包幾次人為爆mon換新啫

因為apple watch閪就閪在一但過保,你一有事要整錶,就幾乎收你正價咁濟當買個保險囉

想繼續開心使用今次就死死氣換咗去啦
唔係免費換 , 補錢都要睇隻錶爛成點 , 學上面巴打講唯有扑爆佢 , 係驚隻鈦同錶面扑完冇事 , 只係係花左 , 不過我諗係咁扑外面冇事入面底版我諗都受唔住
邊有野唔爆㗎, 2樓掉落街乜都爆啦
想問下各位
有隻Apple Watch S4,用左一年半左右
依家6點起身可以帶, 帶到下晝5:30 就冇電熄機, 算唔算正常?
唔正常既話係咪都係拎去天才吧換電?
仲有無care先 無就記得齋換電都唔平
咁無理由了

我genius bar條友講明係無條件換新,只要覺得有花,一年內打個電話去就可以有兩次補水換新嘅quota

建議你打多次去搵第二個人聽
無咗Care啦,換電好似700蚊
如果要換的話,諗緊Tradein 好似仲好
咁樣真係唔抵玩 買過隻分分鐘仲開心
拎去Apple trade in再買過隻SE好過
又有新錶+錶帶用
S4 trade in換SE要補幾多錢?
有無人買左watchchat
而家用唔到?
廢嘅
成日要reboot先用到
今日抹錶果陣發現個mon又多咗兩條花痕兩條阿!dllm!仲要係mon中間
新買se lm
但係好似無其他方便過佢
係廢廢地不過未有代替品
大家用咩watch face多
隻se 隔左個幾月又黑畫面
想揼撚爛佢
GMT
資訊圖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞