[勿助長代購勿提L'oreal Group 第一頁有懶人包]化妝護膚品討論區#124

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
唔知點解一用眼霜黑眼圈就會變得更大
好得人驚
用緊nivea想問下有冇其他推介
眼底用完concealer會有好多紋
天氣乾燥 老母試咗幾隻body lotion都話唔夠勁仲係會痕 咁多位有無推介
試左邊幾隻先??
優若美暗瘡貼mimingmart 有得買
見到暗瘡貼有白點就要換架啦 如果貼住出街我會拎一兩塊出街換
loccitane shea butter ultra rich
冇咩香料 又夠潤
去到第2日沖涼都仲摸到係滑既
我冇用過喎
年青既肌膚真好!
BTW訂左!TRY下先
如果你母親唔怕超級nup ,
我會推呢支

我都係乾到痕果啲,
佢真係超潤,
佢既nup 都唔係普通人接受到既nup
不過又唔係搽凡士林果種nup
死啦,我都唔係好知自己講乜?!
同問,請問有無查完好香嘅body lotion
試下沖涼同搽身加少少潤膚油一齊用
我試過落椰子油
不過份量難控制
有時落多啲就好好好好笠

如果想買新lotion + budget夠可以試呢個牌子

可以上拍賣網買sample仔嚟試吓先
Sample容量好似係30ml
貨size係237ml
美好時光我用過
自己都覺得笠 所以唔考慮
諗住買滴管式嘅精華比佢滴下魚尾紋位同法令紋位咋
試下用凡士林白色嗰枝?
我覺得嗰枝對極乾肌嚟講好好用 但係如果皮膚唔算乾嘅話就會太笠
我有陣覺得自己太乾嘅時候都係拎佢嚟急救
我媽咪同男朋友媽咪都算乾肌 成日呻啲lotion唔夠潤 前排買咗枝比佢哋用 so far冇聽過佢哋有差評
希望幫到你啦
我之前用過肌研嗰枝眼霜 用咗幾個月之後男朋友話我黑眼圈淡咗
而家用緊The Ordinary咖啡因嗰枝嘢 用完真係覺得黑眼圈冇咁明顯 但係我有frd用過話覺得冇乜用
咁不如the body shop啦,脫左藍又多味
Loccitane 真心好用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞