Page personnel 啲臭閪不是一般的臭!

508 回覆
400 Like 7 Dislike
其實都好合理 稍為專業少少既post 間野既質素都會好啲 請人要求亦都會高 好野一早俾行內人mark實曬 邊輪到街外人

還掂十間有八間agent都係閪 依家唔講質素 想搵間正常都難 全靠運氣
次次反工時間打泥話個job點點
但又唔會比你去見個分job
比佢曬左半年時間
仲以為佢好pro
都唔知呢間公司啲agent 係做乜野既
真心差
同一間公司唔同line
Swire resources係in house黎架喎清
係鬼,Hillman Ross有個男agent,十分無禮,已講咗唔做xx,佢係咁要打嚟煩,仲要電話講完,又whatsapp問有無興趣同一份工,電話一個鐘頭前先傾過仲whatsapp 問
呢間...小心
我知呢間咩料 同意你講法
聽講有料既人入去會被老臣子玩走,未過probation就急急腳走,講緊係mgr grade,同埋ot都嚴重,印象中之前網上有人講過下,唔記得swire邊條line
講緊overall 如果執著某一兩個agent咁實唔使講 間間都衰梗 就好似adecco如果十個都有九個話唔得 咁間野真係垃圾黎
根本睇運氣,Hillman Ross之前都有個女agent幾好,但好似無做
平手轉咁好人?
試過有agent叫我減30%人工轉工
同你講多野學有前途呀
禮貌地拒絕仲要串我短視
果刻嬲撚到屌左佢老母
佢幾個字後話我恐嚇佢,考慮報警
咁睇唔開 做呢D part-time 算
咁似steve lo 既
做邊行? 冇quit?
會計 講到份工好好咁....一入黎就中伏
未就係 自己apply算喇或者人refer 好過靠啲19agent
呢個真 已經比佢地班臭閪煩過好多次
呢鋪夠曬刺激喇
卑賤係仲垃圾!Adecco打嚟都好聲好氣啲 雖然都閪壓價到價 但係卑賤係加埋閪tone屌客!
估唔到神經失常既都有份工 開名喇屌
會計好多細firm都伏到仆街
有無例子😞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞