Page personnel 啲臭閪不是一般的臭!

508 回覆
400 Like 7 Dislike

拎起電話果時

臭到
隔住個mon都覺臭
呢張圖係最好比喻
都係page?
呢d 咁既agent 係商業社會既寄生蟲
應該仆街死
唔係呃cv,要你湊數就係幫個顧主壓你價
比d 同你宜家果份差唔多衰既你
仲講到益你啦
屌你老母,唔係有前景,唔係加得多
我走黎拓7?叫我平手走唔走?
on99
次次都係自己搞掂
係咪Esther Liu? 呢條女閪撚到仆街
明明大家香港人,講返中文易溝通,死係要講英文,問我要唔要apply呢份job,我話要,就勁惡咁要我present下原因,屌你叫你apply就apply啦,而家你in我咩
係😂 d英文惡頂到 仲要寸到好似要比佢揀我咁 問d野detail到唔講以為佢係請我嗰個
屌,果然佢唔止對我一個人閪,佢真係勁冇禮貌,好似睇唔起candidate,要人地求佢refer咁,喂我拎到offer佢都有賺㗎啦,憑咩咁撚寸
Agent都係搵d年資高d既先唔會咁易中伏
佢原來讀Criminology 係咪當咗candidate 係犯
同意
幾時比市場淘汰
佢班撚樣
講英文都係來來去去講果幾句
流利都係果幾句
唔係啦,之前遇過個老女人响Asher Career做agent,叫Flora Chan條臭閪至少50歲,今年都應該年過半百,條老女人都好撚臭寸,呃CV又浪費時間,想水人入去啲OT到爆既公司做
條友真係on撚9
就係典型19 agent
當正自己救世主,幫失業既你搵到份工
屌啦,工轉工叫人食個差d 既offer

d agent 痴撚線
屌今年年頭果時經agent搵工
唔知邊間放風返公司比班老世知左
比人捉黃腳雞

而家揀agent要驗屍咁驗
邊個agent?
開名
CFA淨係中環都可能一千人有
讀criminology都做agent狗野雞大學?

原來做得一年貨仔,都咁串,比佢做多幾年真係當正自己係老細
讀澳洲Melbourne,真係香港人既公廁大學黎識幾個中同DSE收左皮過去讀founddip,就升左上去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞