Page personnel 啲臭閪不是一般的臭!

508 回覆
400 Like 7 Dislike
Page Personnel 搵最junior 的人,少佣自然服務不是一般的臭
Michael Page 搵中間少少
Page Executive 再上少少
JobsDB有個位俾你揀你expect幾多,但係次次agent都係打黎問先知你原來expect幾多,好麻煩。
我成日都寫埋係CV,咁樣慳返我好多時間
咁不如唔好做喇 自己apply未算 閪人為乜 屌
家下啲臭閪以為佢係話到事請人咁款
呢間西到震 個客一樣西到震
利申 part time recruiter
有得做part time 嫁? 想做
Lol 依家先知呢間嘢reputation咁差,今日仲收到佢電話搵我,不過我搵到新工喇,然後就收左佢線
Michael Page / Page Personnel 都係個堆人黎
咁見親個page字可以收佢皮
好似一直都係伏中伏既頭幾間
個人夠閪先好入去做
Personnel好似專請junior staff,請埋d agent好似都係冇乜經驗
不過junior staff係搵d生手agent 賣人頭既啫,想有幾好態度

management grade遇到d agent就正常好多架啦
我琴日都收到電話,又係呢間公司,又係講埋晒啲一啲都唔流利嘅英文😑 個語氣仲要好似查家宅同埋審犯咁
E___ L_?
臭串閪人都冇問題?基本既禮貌都冇 但係去做要對客既工? 佢有唔少post都寫要幾年經驗
我遇過果啲都冇咁閪
不如跪埋係度叫佢refer工喇 做客定做狗啊而家
我就係冇聽到佢叫咩名!趕住行開位冇為意
我本身都唔知,但係佢一收線即刻send email俾我 叫我比晒之前返過嘅工嘅reference 佢

采佢都傻
其實佢哋係咪9嚟 Reference都係簽咗contract先比 係咪short上腦

Page personnel,你啲consultant 好低質啊,唔好做到咁cheap喇大佬,請番啲正常人喇屌你!
Connected group都係
戇鳩
呢個冇出咁多job ad 少見啲
岩喇 齊齊搵工
過多幾個月八下佢仲有冇做 條友朵已臭 中招既人仲想理佢 邊個夠膽經佢refer
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞