Page personnel 啲臭閪不是一般的臭!

508 回覆
400 Like 7 Dislike
咁未又係有屌過
可惜我是絲打 我之前見到有個幾靚仔
有啊 我刮到條女叫咩名了
我懷疑好多似樣既post都係作出嚟
咁邊間先用得過
睇你彩數撞到咩agent,未必完全關間agency事,但page personnel應該internal 既culture都係好差,咩公司就有咩員工,外人都大概估到啲
下,唔係下話
你係recruitment agent ?
有無邊間agency係正常啲?
有幾條臭閪都係同一隻閪tone
唔係咩秘密 但係睇多定少 叫佢地做狗都比面呢班人 呃資料 介紹閪工 屌客 樣樣齊 quit咗份工就碌柒了
D agent打黎問完一輪話幫愀試果D post都唔知係咪真係有試
有邊間agent特別好真係冇乜聽過 不過可以講下自己識既

junior位大把agent可以選擇 咪又係adecco, aa choice, nova之類 不過多數都係govt contract 而且啲工都麻麻地

大少少既咪Kelly Service, Randstad同埋Michael page 不過質素真係見仁見智 可能有啲agent係亂黎 但聽聞Robert Walters既評價係唔錯
呃你攞資料 或者佢搵到個更好
RW 啲人係好啲
想睇下有無邊間相對正常啲,睇嚟都...
係,上要咁多間,得RW啲工正常啲...
*上面
adecco你都講得出口 痴痴地
好幾年前都唔係咁 唔知點解變到咁垃圾
呢間真係冇人同佢搶第一 條老女人 閪中既表表者
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞