突發 喱騷撤出社交媒體

458 回覆
1023 Like 34 Dislike
如果佢飛得走藍絲貝 應該大把人毫無疑慮咁課落去
但如果仲有佢 我就諗諗先
前排佢d節目死淨late show果陣 真係完全冇上佢channel
其實可以同100毛搞合作 反正佢地咁熟
但多人睇果下補番數

你見pewdiepie咁多人睇但都無退出
啱呀 唔少 Youtube channel 都會開 patreon
見好多人嫌貴
公道d講句
60港紙其實一d都唔貴

大把政論youtuber patreon 都收5-10 美金
好多人當俾錢買報紙
娛樂黎講
睇戲都要一百幾十
演唱會又要一千幾百
60 蚊一個月真心唔貴
同netflix就更加冇得比
人地個base大咁多
不如同cctvb比免費添

一句到尾
要證明黃色娛樂圈都賺到錢同sustainable
今次係一個好機會

利申:非打手
有一至兩個月免費trial會更好
會課比佢
如果喱騷過到critical mass,又夠精彩,滅甩NOW貼佢都OK 吖,NOW 有啲自家嘢,如新聞/評論/新聞組合/綜合娛樂,真係愈來愈唔想睇
如果收費平啲應該可以多啲人支持,尤其學生哥
佢係果種鐘意既人好鐘意
唔鐘意既人好唔鐘意既類型
所以話佢係sell個人魅力
正喎 支持!

終於可以睇香港野
有啲心動想買
要幫就要幫佢宣傳
節目入面既搞笑位特別位就要搞大家發掘
幾十蚊食一餐都埋唔到單啦

行申:課硬Vip
支持
直頭整到收費電視台咁就正
係 佢最多都只係食kfc 完全可以接受
係咪個鐵骼sponcer lecoolset 都走左, 所以個煮野食節目搞呂落去?
見到樓上一堆放負 又踩又不滿 但講嘅論點又係冇前景
乜乜柒柒 又話實冇人課金 實做唔住咁
實質其實又係想要睇(可能係啲五毛/PR) 又要唔洗俾錢扮支持
咁搞黃色圈死緊啦 娛樂呢家野 根本人人喜好唔同 冇需要加踩一腳 例如整網台 平台就話有Netflix, 咁你可以話煮餸都有Gordon 嘅online lesson 洗乜睇Bob 叔 杜生教煮餸
另外話貴嗰啲 樓上都有人講 食lunch食個晚餐都唔止60 根本係睇你有冇心課少少支持下
利申 係大學生 過往都有課幾百支持late show 今個vip應該都會買 想睇秋生同企硬
p.s. 核突支乸style YT條片仲健在喎
冇野睇先走囉
其實有冇野睇同有冇人訂閱係有直接關係
如果個個都等有野睇先訂
根本就唔會有野睇
幫襯黃食店只要唔難食就ok
而家性質上冇分別
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞