突發 喱騷撤出社交媒體

458 回覆
1023 Like 34 Dislike
有埋呀 同秋生一齊做
70同60有咩分別
成件事同bomba差好遠。特別係出師有名呢一點,喱騷做得好過bomba好多。bomba當年冇講過咩走左,仲要負面野又多,kibi人事關系同黑警言論等等。前排又澄清係唔想比大客阻住佢地拍想拍既野,感覺上就係想賺多d錢又可以拍想拍既野。但而家喱騷係香港人咁嬲既情況下公然同中共企到咁硬,就算佢內容差都一定大把人支持。

唔係話喱騷食人血饅頭,只係佢個公關做得好。
會支持,
希望佢會請到愈來愈多同路人做節目,
多元化啲先吸引到多啲人
課金畀一個潛在有成功可能嘅電視台好過你日撚日食黃店啦
唔應該一刀切,雙線慢慢推唔好咩
其實宜家YouTube啲membership咪一樣,有啲片係會員先睇得,其實同收8蚊睇片有咩分別?
定係你覺得membership多幾張唔知sticker定icon就抵好多
平時放假同條女出街一人一杯嘢飲已經冇咗$60
試下俾錢睇1,2個月到時覺得唔好睇大不了未del app.
想當年香港人肯俾幾錢都買部電話但係唔肯比8蚊買個WhatsApp
真係唔捨得咪行開囉 大把黃店夠生意 大把籌款達標

你話知平時慳嗰一毫子啦 如果想洗俾佢唔洗核數嘅
本土派缺點:行得太快、太前

當FB 同 YouTube都變 evil
https://lih.kg/2300436
慢慢過到係需要,始終負責香港嘅social media有太多支那人,加埋本身已經係一班左膠,遲早搞到好似censor侵咁,其他黃嘅藝人甚至youtuber都要搬
坐頭排你話我有冇去?
唔太睇好
利申:無睇開佢
好簡單
多野睇就sub無野睇就bye
係佢自己話好食是良知
600一年會比佢,之後唔好睇咪唔續
呢啲濕鳩娛樂節目收錢情願唔睇啦

留返啲錢食麥當勞同元氣唔好
引人block 咁成全你
李嘉誠開聲支持国安法同埋加入港共再出發,記得杯葛埋李生啲服務
嗰兩大平台(FB YT )開始封殺緊香港KOL (例如,高登音樂台)杜汶澤遲早都要走。而家走,叫做自願;再遲啲走,就會被FB YT 掛上“造成仇恨”或其他莫須有罪名,都係走。
點都支持下
不出半年死硬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞