突發 喱騷撤出社交媒體

458 回覆
1023 Like 34 Dislike
點解要理啲P.R. 訊息?(呢個世界實用唔同大細/穩定性嘅Clientel)過到critical mass 同多元性,同管理好系統風險,自然sustainable。加秋生係大大個plus。如加中文字幕,及或加個台灣主持,可以加大觀眾群?
岩啦 今時今日都冇乜人會用youtube
600個套餐
可以睇stand up show
再加十二個月節目
老實唔貴
如果佢係可以做到家庭ac嘅話應該再多啲人貨
同埋係講緊可以睇有質素同時又貼地嘅節目(粗口橫飛)
你講起劉細良,佢都好似係節目度
話過想另外開個平台
如果可以group埋一齊會係好事
可以壯大黃色經濟圈
不過杜生浸唔浸佢哋玩就另一件事
最後嗰句真係啱
一去到要搵錢嘅位 個個就話貴 最後佢因為黃就搵唔到食 而家講錢就個個都踩佢
黃圈一講錢就比連登仔屌 真係痴撚線
核突支那Style都比youtube下咗架
依樣難啲
好似簽artist咁逐個簽約
對youtuber嚟講收入同自由度都可能會下降
完全同意
同埋平心而論睇番以前喱騷內容
60蚊呢個價錢絕對抵俾wo
算啦講幾撚多都冇用 總之連登仔認定佢哋係紅
淨係睇到佢哋賣大陸廣告
除非佢哋黃撚到同香港黃絲一樣先得 講兩句就唔計
見有人咁熱心推返佢食KFC 黎講
咁我12月2 照課比佢
步熱狗後塵
連登仔一講錢就少少都覺得貴 攞晒Netflix嚟比 話邊個邊個平台都冇咁貴
一講錢 香港人就起晒鋼 上年講到咩香港人最多就係錢 有咩就會幫 而家一講就人血饅頭 呃錢
佢應該好似潘生咁,放上集或者部分上youtube facebook,全集就收費
好似好正 屌住600 試下先
咪on9 啦
個show 都爆啦
咪講到個個俾唔起錢
會為左佢立場 取態 目的課金嘅
但節目吸引性就有待觀察
好過比錢爛鳩now同有線先啦
而家撞正fb youtube 政治打壓。 而家唔走幾時走。
呢次佢轉型d 人好難攻擊到佢
timing 同環境都啱晒佢轉型
最緊要有Renee bb

利申絲打 都覺得佢好Q
個app比人下架咁點?你知apple 同google 都係仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞