突發 喱騷撤出社交媒體

458 回覆
1023 Like 34 Dislike
個陣香港人未諗過網上娛樂要畀錢
個人魅力,香港人集體回憶
以前拍戲雖然未去到黃秋生果個級數
但都叫做二線,某D角色紅極一時
本身都有班人鐘意佢
俾支共封殺有一排係馬拉發展都多左班馬拉fans
佢要搞到做talk show幾乎100%係因為支共封殺
佢當年「講錯野」即刻道歉而家可能退埋休
絕對值得香港人支持
如果連佢都賺唔到錢真係唔洗指意再有藝人唔奶共
太後生既反而未必識佢
一識佢可能已經係搞網台所以唔知人地本身幾勁
收年費我expect無廣告無植入
抄熱血時報
我反而覺得冇所謂 自己搵手撳一撳就搞掂 我都想佢多啲錢請多啲人
做得好啵

要訓練下香港人睇媒體既態度,下下免費玩死媒介
FB YouTube 又瀨共
佢又帶起到黃圈
如果真係有200萬黃絲
每年收200萬*600=12億每年
我相信夠養起香港人自己嘅黃圈藝人

同時希望大家都諗下
如果有200萬黃絲
每人出100蚊
已經有兩億 足夠我地成立自己嘅自衛隊
先唔講依家嘅bomba,以喱show 出片速度同內容嚟講,其實初初bomba 做得更好

喱show 幾套嘢賣點只有杜汶澤,而且啲節目不停cut ,到佢要出Talk show 更加停鳩囇,網台嚟講都幾撚現實
微辣直頭紅添啦
但冇咩人抵制咁
兩線一齊做好啲喎……
限聚令呀
但我對佢品格冇咩好感
純粹佢係黃加左好多分
youtube都有得做member
撤出有啲危
肯俾50既,唔會因為佢要60而唔俾掛
60有d貴 59.9就ok
如果佢d 節目唔好咁悶
多d 野睇我都ok 既 幾十蚊
一餐飯既價錢

好似viutv 咁我都覺得抵睇既 幾有心做阿
鄭中基 呢d 拍劇真係幾好睇架喎
有時講下靈異既節目阿 行業秘密我都會睇下
仲有咩深度遊 去日本果條友咁 都好難係youtube 搵到
祝佢好運...
好事!唔好等比Facebook YouTube鏈到就快死先諗走
希望佢做多啲宣傳做勢好緊要
見到佢 即刻要諗多陣
有黃秋生已經抵課
係咪未睇過d骨幹成員po ig撐我地?
最慘係其他偽人唔會合作,只可以同路人互動
杜汶澤本身同渣哥都熟啦?
記得之前佢有次話渣哥whatsapp佢,曬自己去咗日本食吉野家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞