突發 喱騷撤出社交媒體

458 回覆
1023 Like 34 Dislike
個時佢做訪問個輯都好睇呀, 森美個集最深刻
我都係咁話 佢同伍公子一樣 都只係走得太前
當然佢哋嗰種態度 就係趕客嘅主要原因
放預告咪得
可能兩個老闆驚有self cannibalization。但佢哋應該睇埋廣東話網上市場,而唔係只係focus已淪陷嘅香港
先唔理佢有咩內容或者值唔值呢個價
今次真係一次過睇到班鬥黃撚係咪得把口

平時個明星接多兩個你哋唔like嘅job搵錢就屌人係偽黃或笑鳩人扮暗黃
如果而加俾機會你出錢支持真黃藝人都唔肯就咪學人鬥黃啦垃圾
又唔俾人周圍搵錢 又唔肯出錢支持
咁人哋食屎呀?

咪撚同我講咩佢內容唔吸引/唔好笑/唔多明星/貴呢啲廢話添呀唔該
咁香港應該唔啱你喇
快撚啲躝啦
YouTube 尋bam左高登音樂台其中一隻歌

係時候轉會
呢個一出好大機會都多人課
叫佢同機動電視台合作
一定好好睇
netflix 全球性節目,
仲要做到上市
日日都有新片睇, 先係幾10蚊

杜生頂盡得香港人, 仲要黃圈先睇佢
希望佢夠錢繼續營運啦!!

連100毛上咗市依排都收收地皮
夠多星啦....咪一樣....
一企硬完就食KFC
目標正確
但係佢哋做得好撚柒
坦白講
杜汶澤個人賣點真係唔係高
嗰啲節目好多時都笑唔出,同埋好多笑位都好夾硬
就算你話有其他演員,但係其實佢個班底
冇乜邊個真係好有魅力,除咗佢老婆同埋黃秋生
兩三年應該ok嘅,但係過咗兩三年之後,我諗佢會係bomba2.0
連登仔教維基runHKTV
連登仔教啊澤run平台
$60 咁都唔支持就唔好屌藝人唔為你發聲喇
有mcm已經要睇
自己整app會唔會比app store搞?
核凸豬乸style?
質素問題

而且當年佢地啲片開始走下玻嘅時候走去玩$8

然後隔左好耐無出片又走去玩新平台
自己捧藝人出嚟咪得,講真杜都做唔到一世
佢仲要屌返人轉頭
態度都有問題
$60個月剩係有黃秋生乜都抵返晒啦
正解
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞