突發 喱騷撤出社交媒體

458 回覆
1023 Like 34 Dislike
如果每個月$38我會課, $60就要觀望吓先...

我有sub+冇理佢質素
唔好理D放負撚好冇,分析泥counter就冇咩野,為反而反就可免則免

麻煩有力量就支持下喇

所有野都離唔開錢既問題,唔會所有野都免費架
有廣告商問佢我比錢你又賣廣告

又比舊錢youtube賣廣告

咪會重覆囉

佢係毓民會客室講過
6舊vip一年買買買
盤菜夠癲
但Netflix無乜香港節目
咁你咪隔月俾

我唔知負評我既人點諗,定唔知咩事
渣狗又鬥黃又滅香港人聲
王宗堯都痴埋佢地,甚至一齊玩鬥黃,係度單單打打
佢為香港人發聲呢樣野係好值得尊敬
但佢鬥黃批鬥自己人呢樣野真係令人有少少失望
Hello Fox
最初有Kibi係唔錯 之後就每況越下 撐埋警就正式收皮
課撚硬x2
風向撚對我零影響
可以話我低俗品味,但我勁鐘意低俗喜劇style。
我嘅荷包,我嘅決定。Chapman 加油

一個名只可以發一次聲,佢基本上係用自己名聲押係我地身上,然後俾人屌60/月係貴,D人諗下發佐聲既人幾無奈
佢要做到電視台咁 起碼多d節目多d偽人先講啦
我有睇過
但根本無衝突,大把yt片一樣開廣告一樣接廣告拍業配
其實,要挑剔話杜生粗口爛舌嘅,現實真身係唔係雙腳離地?杜生太斯文至真喎。

期望睇秋生同佢有咩火花,如果Ronald加入埋戰團就正嘞
根本冇乜人係100%黃 連登仔真係好撚戇鳩
會睇下之後有咩節目先比
無咩節目就不了
咪係。根本係分化撚典型技巧。就黎被迫飲東江水,都被屈做向支乸下跪啦。有樣嘢叫demand elasticity 架嘛
佢咁講我咁聽

你問返廣告商

不過粗口隨時比人黃標
成日睇到直入式廣告
講真 少貴
我睇netflix family plan仲平過佢
希望佢節目質素對得起個價

有睇晒佢late show D 節目
多數都唔錯 題材都好多元化
同盤菜去日本睇sex toy呢D大台一定唔會有 (好似係100毛?)
yellowopenrice呢D更加抵讚啦
個滅肥show都幾正能量
係有時個late show只係翻炒網上花生好似hea D

學杜生話齋 好味是良知 咁做娛樂show其實一樣
香港企硬抵撐之外 希望質素都有咁上下啦
呢步如果成功 其他KOL都可以試下自己搞個app
唔洗驚再被黃標
利: 再觀望吓有咩節目先決定課唔課

杜生 秋生外 好似無咩邊個有叫座力
搵多D黃藝人開show就可以狗衝了
e.g. 之前wingto都有上一上late show
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞