見到啲連登仔撐Trump真係笑死我

297 回覆
148 Like 475 Dislike
我小學程度架

小英啱啱就congrats左拜登
你咪等林太太囉
“我唔會屌美國人揀自己嘅總統嘅決定,因為美國人係為自己選總統冇義為香港人選總統但香港人只不過係唔想俾共狗被自殺強姦,所以support Trump,然後樓豬都要屌唔想俾中共強姦虐待都有錯樓豬好撚變態

咁試下認真覆下我呢句?
首先標題勁分化,你係想challenge 就提出你自己嘅論點論證論據就某個題目作出討論,你求其屌幾句之後講啲未發生嘅嘢就想撩咬嗌,之後叫我比evidence?,起碼我都有張圖仔,我都未撚屌撚柒你
冇話Biden會嬲
係香港人柒啲
你唔介意其實冇所謂

Jeffrey Epstein都唔識學人講sex crimes
sex crimes OG in da house啦
我就暫時未見到有邊個出名少少嘅人因為連登仔撐侵嘅言論而割席, 反而上年幫咗香港好多嘅澳洲記者因為某班戇鳩仔喺twitter高調慶祝拜登當選,而家割席 完
你唔好阻住樓豬打稻草人同偷換概念啦佢自high緊
講野咁矛盾嘅你?
不如檢查下個腦先上黎吠啦
定係你係想講喺美國讀到小學就叫受過教育呀?
你咁樣侮辱美國人你都幾仆街
diu no Chinese
唔撐同反對都要分
你搵到Biden撐segregation未?
搵到記住send比Kamala Harris
Trump同中共不知幾friend
佢自己都咁講
都唔知你jm9
你張圖仔
你screencap我個post啦咁,都係張圖仔
搞清楚
唔係冇人知how things work係你唔知 就好似唔係consequentialism唔work係你唔work
第一 我唔明點解你in the first place assume左美國會比asylum香港人然後base on呢樣野無限延伸撐trump嘅後果
第二 how things work 就係thru lobbying同埋平均呢D唔同stakeholders嘅利益分配 比香港人黎你估下D人係諗經濟影響定係咩連登有撐trump嘅post重要D?
你個D point根本0 elaboration 我都唔知你點樣由if rep/ if dem reach到你個所謂conclusion
我相信你都無能力elaborate 因為全部都只係你根據你個人認知同埋對兩黨片面嘅stereotype嘅成
高度自治變埋獨立決定
well it s a joke. you wont get it
得啦早抖啦 任務成功啦
So, 法律上咁唔代表控制喔? 香港政府都係自己選既。 但係現實唔止咁,係全面控制喔嘛,但係咪又係冇証據(可以控告犯法既証據)。唔通咁就唔討論得咩?

trump 就算點講選舉舞弊,佢都冇定咗 biden 罪,即時搵人拉晒biden 班人,討論又咩問題呢?係反侵撚人格謀殺侵,要禁佢言,想唔比佢訴訟佐喎。
存檔
等睇反cup
影張合照就姐係有同epstein一齊搞細路女,你係唔係即係指控緊bill clinton都有
你想講個分別係。。。。? 背書字眼?

定係你當咗做分離主義個獨立咁傻仔喔?
你咪個joke囉
仲要話人唔會get到 係呀你實係好醒啦
咁醒就唔會浪費時間上黎引戰啦
27歲人仲咁弱智
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞