見到啲連登仔撐Trump真係笑死我

297 回覆
148 Like 475 Dislike
日推個D你唔睇
盲就睇眼科啦
真係睇吓之峰篇文, 有冇國際視野之分別
留返拜山先講啦
大佬喔,你當香港人係一個人咩? 如果係嘅話,咁睇陳同佳幾仆街,殺人喎,逃犯喎。咁姐係全香港人都逃犯抵死,唔抵幫啦?

又話言論自由,由話 trump biden 兩邊要買。 連登仔講自己撐邊一邊唔得既? 香港人都有政治明星撐biden 買 biden 幫香港,結果有幾成功? 大家有眼睇,撐咗都唔會幫到香港既話你加把腳踩trump 都唔會令佢幫你。

掉翻轉,trump 做總統,佢唔知香港有班人撐 biden 咩? 佢有冇唔幫你喔?

如果自由由表達意見都唔得既,講乜Q民主自由,剩係識落井下石,同你最憎既人,本質上冇咩分別,只係你係弱勢,所以支共,港共先針對你姐。
sor 美國新聞睇開BBC
Trump話Xi is my friend 就反共
Buden話stand with hk就奶共
無論你係咪真係講得出你討厭Trump嘅理由都好 無論你覺得biden有冇fraud都好 原本都冇乜問題
不過面對緊社交媒體瘋狂del質疑biden有fraud嘅言論同post 又del account又斷Trump live
咁你都接受到嘅話唔該唔好再講話你支持言論自由 世界不缺牆頭草
引戰假膠
因為中共積極籠絡人心,所以就退出國際組織,完全放棄應對?就咁聽都覺得唔合理啦係咪呀。
Just wanna show how self contradicting those hk netizens who feverishly support Trump while seeking US' sympathy on HK s democratic situation are.
所以咪話你蠢撚囉屌你老母
我紅色盲,你寫左咩?
點解?
sharpie 係利器
冇啦佢根本就唔敢認真討論
就係要上網釣下魚激嬲下人黎搵下存在感同埋feels good being condescending
Full of shit
連登仔除左倒米仲識做啲乜?
人廢唔緊要
成日覺得自己懷才不遇要做大事真係好柒
人地咪係聯合組織外抗中共囉
個制度敗壞 仲入去俾人限住咩傻鳩
你呢班撐拜蠢撚
返去含淚投泛民 去議會抗爭啦
樓主你搞錯左,佢地屌BIDEN因為佢地覺得BIDEN一定唔會幫香港
所以唔存在你話因為佢地屌所以美國唔收香港人

連登仔個個都係先知黎,你話唔同意佢只會回你弱智信BIDEN再唔係就5毛同連衛兵講道理係你最錯既事

你啲連登仔咪就係咁囉
永遠眼高手低

你係留番Ivanka Trump選嘅時間用?

死左膠 BTW到時千祈唔好話中共作弊呀
拜登假如上台,所有對華戰線立刻崩潰(台灣人想法)
https://lih.kg/gnnPqS
歡迎反駁
點解佢地可以咁肯定講到biden上就世界末日咁能樣? 4年前侵上台又係有人講到毀地滅天咁款 又話直頭美國都變中國省 佢地認真定點? 中共有咁能勁連美國都控制埋我諗大家直頭唔好晒心機好喇
咁你咁醒覺
香港係咪真民主左?
覺得Trump反共真係好中二
係都係GOP反唔係Trump反囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞