見到啲連登仔撐Trump真係笑死我

297 回覆
148 Like 475 Dislike
明正大
係,香港晨早收皮,撐侵純粹想佢繼續抗衡中共
有moral value嘅Biden
樓主擺明係反社會人格個D賤種啦
夠膽引戰同路人
見到外人都相反立場就縮入老母閪
幾時去日推挑機屌柒D燒到仲勁過連登仔既日本人呀
呢個世界都唔CARE你架其實 你唔好死撚左去?
香港立法會都好民主
你又啱
個重點唔係呢刻biden贏左未
係biden贏左之後 班屌biden連登就仲點繼續奶美國
而家係中美一家親啊
Go fuck little boy and little girl, don't fuck with me creepy Joe
入WHO=奶共?

共產黨即使滲透咗WHO,美國唔係更應該積極攞返佢哋傳統係國際組織入面嘅主導權對抗中共滲透?
真係要憩拜登哥架喇。。。已經係候任總統唔好再吊喇!
孔子學院
你訓左幾耐呀請問
中共收買哂D非洲兄弟你點鬥
咁你有冇幫美國買番兩架尼米兹級航母放係城門河先
制度內抗爭議會抗爭d fd
澳洲記者Avi Yemini:反侵香港抗爭者得償所願,學普通話吧!
https://lih.kg/gnqazS
Biden 到上任果陣學英國5+1,連登仔咪又衝住去奶
如果個70歲阿伯錫個十歲嘅係孌童
咁grab them by the pussy係咪family man?
撐Trump有咩問題?

你覺得Trump癡線,無問題。

但你撐個同烏克蘭中國有金錢交易的Biden,然後仲想企係道德高地笑人話人on9?

我都唔係支持Trump
我係反Biden同唔鍾意某啲極藍偉論
佢哋完全唔知道紅州丶香港人甚至台灣人擔心啲乜 同面對乜問題
淨係離晒地咁話支持GOP 啲人On9 垃圾 冇知識 民族主義/Nazi
咁樣真係好咩?其實咪一樣分化美國社會同屌黃圈同台灣人
成個世界笑緊trump on9
連登就緊係要balance下

我幫你講埋,你可以躝返支那啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞