見到啲連登仔撐Trump真係笑死我

297 回覆
148 Like 475 Dislike
講到連登可以影響到個局勢 你咁顧全大局
可唔可以去含拜燈 叫佢幫下香港
瞓咗冇睇,弱智迷信傻燈仔呢幾日燈咗d乜撚嘢出嚟?
https://lih.kg/2276569

其實認真可唔可以唔好睇得自己咁高 其實由頭到尾都冇人give fuck to 你班香港仔嘅意見 at least今次選舉
更何況連登只係香港人嘅一部分...真心邊個會care...
Mind your fucking role!!
出動臭蟲了
一時又烏克蘭一時又中國
Trump幾時落charge告biden treason?
撐拜撚幾撚無知
唔怪得泛民講幾句抗爭就含晒啦
唔通同大陸撐到行咩
唔洗同大陸做生意咩

已經唔駛睇
民主=可以做票
燒明正大贏驚人拎上法庭?
你會唔會將兒登仔睇得太高
日本而家仲發起遊行要求美國重選總統
香港已經算好只係連登呻
賤種前賤種後
你老母有冇家教架?
係連登唔撐trump好大鑊
我笑左成個星期
差啲追到樓主
就快笑死
笑到痴線
原來係引戰傻閪
moral values? u mean Pederasty is one of moral value?
呢個Post 都係食花生!
睇吓有咩人可以block!
整張biden孌童相嚟睇下先啦
佢個世界得連登咁大,唔好笑佢。
成班人爭住幫Biden含
又天選之人又乜七
又屌七Trump

好喇宜家Trump贏左喇
我真係唔知你班連登仔點打咩國際線乜乜柒柒
又話人白人至上又話人通俄又單邊主義又搬石頭砸自己的腳
又要叫人比逃生門你

嘅美國奮青譯番你班連登仔comments比trump administration 睇
我諗都洗旨意收HK refugee
真係多謝哂啲連登Biden粉
sor my power powerful
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞