見到啲連登仔撐Trump真係笑死我

297 回覆
148 Like 475 Dislike
所以咪証明biden 唔係賢者,只會分裂社會囉。

trump 都係一個人,佢講句野都唔得既? 如果拒係代表美國總統承認有舞弊,咁就官司都唔駛打,直接去拉人封艇啦。 佢就係冇呀嘛,所以呢D,咪應該係個人言論自由囉。
trump咪又係民選總統 撐佢有乜問題
美國人都大把撐佢喇
我都笑撚咗,本來trump 個Twitter 就個人Twitter嚟佢做總統,喺Twitter講得野多,又比人屈做官方媒體,跟住佢個人講句野,比人屈埋做政府發言。
你係一市民就梗係可以9up啦
總統有社會地位 有人信架
下下9up狼來了
真嘢嘅時候點算?
樓主太遲出聲最近大半年成個cc台都係抹黑拜登既post 有一半都係鳩吹
但已經無用 邊個出聲先邊個贏 cc台風氣已經極傾GOP
現實係兩個黨都係垃撚圾 背後d mnc想點就點 選邊個都一撚樣
Trump twitter 唔係 Trump administration 官方媒體咁就真係大誤會囉
呢個真,不嬲撐Bernie Sanders
我不嬲反美,唔關我事
樓主你好唔掂喎,不如你回下我既 #129 先啦。 隔離 草野正宗 都仲叫做跟得上吓。你D reply 都就嚟唔上理你。

官方, 係指白宮方面,即係特朗普政府。
係咪啫係Trump唔代表Trump administration ?
啲Racists xenophobes homophobes最鍾意invoke freedom of speech
D reply 冇營養,唔過隱,我都係訓先啦。
訓啦柒頭
「唔使同大陸做生意咩」
咪睇到連登咁大啦好心
一早臭哂朵仲當主流意見咩
Keep 住屌,又出飛機文
on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞