侵:將會控告所有敗登獲勝的州份選舉舞弊,大量證據!America First!

682 回覆
1640 Like 48 Dislike
就算侵侵零票都應該當選
天祐美國
仆街 ! Twitter 已經唔俾我
like n retweet

真係有就囉出黎屌撚死個老人痴呆,渣係手渣一世咩
上次上台都諗住佢爆大獲 結果咩都無 佢個仔單野呢家唔見埋咁
亲,你的选票已经寄出了
乜撚野軍權同警權呀,知唔知自己講緊咩
都幾樣衰下
好惡,這就是民主。
保守派先唔敢用聯邦權力侵犯州權
侵本人思維唔係傳統保守派
咁又啱,破咁多次產,去法院次數真係無人夠佢多
本身警察同軍隊就係傾向俾共和黨,唔關Trump事
另外,美軍係唔會係本土base以外既地方deploy,你想點支持?
大法官係由兩黨提名,但法律 =/= 政黨,不分黨派,只係分開明派&保守派
就算係由共和黨提名,唔一定會幫共和黨
佢應該揾radical/進步保守派
一個兩個唔信係冇用,呢個就係係民主制度
你要證實到選擇係不誠實,不公平,而大部分人都信你,咁先有得玩
本身呢個遊戲就係少數服從多數,無錯media真係偏幫得好勁
但既然呢個係choise of people,你幾唔鐘意都要接受,如果唔係佢點執政
同埋情況未去到要ignoer 成場選舉,齋睇數字係仲有得打
只要NV AZ是但一個反cup到就得,但同時要保住GA同PA
好好笑 民主國家
因為呢啲嘢真係幾好玩 (有錢嘅話
唔好低估律師嘅功力
你覺得死人票依個證據上到庭就打到?
醒少少啦
你覺得死人票依個證據上到庭就打到?
醒少少啦
(布魯斯少爺)

覆佢,唔係我講
呢個係佢之前打嘅好牌,但DEM太爛,你睇佢做票做到咁嘅樣咁倡狂,應該預咗下手唔驚打官司,仲有班IT控制傳媒
侵侵加油啊!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞