侵:將會控告所有敗登獲勝的州份選舉舞弊,大量證據!America First!

682 回覆
1640 Like 48 Dislike
如果好似香港啲紅官咁話死人投票合情合理呢?
咁點呀??
又黎信奉法治?
你將美國法庭同港共法庭比,可唔可笑咗啲?
警權當然
佢反對defund, law and order同鎮壓BLM
我問緊你假設性問題呀,想知道你既立場,係咪幾唔合理都認為一定要接受。
預演共產黨廿年後做到既野
香港啲紅官會話:應尊重死者嘅遺願。
我敗威武
敗登必勝
之後啲議員會肯出黎話over my dead body
美國緊係講法治
你估香港?
你呢個假設係冇可能發生
不過講到尾,美國有槍權,政府腐敗到一個點大不了咪起義囉
想睇 駁埋下句唔該
咁如果係軍隊,民眾自願接受指揮咁起義呢?

你接受到未呀??

明唔撚明呀,唔好再教條主義啦。

用唔用武力,由頭到尾都只係在於民眾會唔會認可,呢個先係槍權既精神呀。

而唔係某一兩個人話憲法唔係咁寫架,唔可以內戰呀etc
博吾島
戇鳩,而家美國局勢係呢到地步咩?拜登係腐敗到全面控制哂法庭囉咩?無限上綱上線
唔好唔記得計普選票仲有一半人撐拜登,你而家「起義」會係民眾認可
定你想講所有排拜登嘅都係假票,無一張真啊
更何況連共和黨入面嘅大佬都未有表態撐到底,侵而家打內戰恐怕第一個槍斃佢嘅就係共和黨人
twitter成日整到trump啲post唔俾like
郵寄容易低成本種票
親身投你要請大量臨記match資料(好似香港咁)

而家係因為郵寄佔總選票接近一半
個缺憾放大N倍

唔係話共和黨就唔會咁做,係天時地利人和問題,以前無疫情,郵票比例有數可計(eg 軍人票 海外公民票 少量本地 咪有得估計 太多就唔合理),誤差就會少好多,加上侵呼籲支持者親身投以保持有效性,最終告上法庭主要就係搞到民主黨票

所以基本上由民主黨冒險去鼓勵郵票果下起已經瀨咗野

反正美國共識係無人戴口罩 親身投根本無咩野
唔需要佢發動內戰
兩邊啲支持者遲早都自己會打起上嚟
我只係提醒你,任何手段都可以係工具。視乎對家出到咩程度。唔好再教條主義。
仆街Chi-ter
170 歲o個個投完胎仲係 70 歲高齡
twitter真係好離譜
個競選團隊應該有錢,要錢嘅大把支持者捐啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞