侵:將會控告所有敗登獲勝的州份選舉舞弊,大量證據!America First!

682 回覆
1640 Like 48 Dislike
嗰條友殊任命 成日反骨
當佢0.5個保守派都可能俾多佢
但Trump任命嘅都會倒戈
但民主黨任命嘅永遠忠心
點玩
保守派6:3自由派
吾系甘牙
supreme court唔針對case fact判案,淨係睇法律程序合唔合憲。
而不得不承認一個現實,就算搖擺州玩得舞弊都係州內事務,保守派大法官更唔願意侵犯州權。選票爭拗係爭四年,州權一旦俾聯邦侵犯,就冇得返轉頭,共和政體玩完。請參考bush v gore
但琴日嗰單ACB 避席
美國英雄
全撚部使黑手嘅都要一鑊翹起!
要真正drain the swamp!
告到最高法院
美國咁搞法遲早內戰
Trump vs deep state
今次真係over my dead body
無論邊邊贏
都一定亂到九彩
2020真係無極限

邊有人諗到連美國都可以玩到咁
一早應該出黎啦麥生
https://twitter.com/ppollingnumbers/status/1324378982272434177?s=21

笑死 竟然可以連選票都「唔記得」upload
美國呢個爛臭假民主真賣國黨
今鋪冚黨鏟
trump supporters比人censor+ ban哂啦
trump自己都比twitter censor左
個個淨係笑佢唔認輸
唔係考慮有無舞弊,包括傳媒呀

傳媒喺呢個時候唔係去求證,而係笑鳩侵

比人滅哂聲都好難有內戰
覆錯人SOR
trump supporters比人censor+ ban哂啦
trump自己都比twitter censor左
個個淨係笑佢唔認輸
唔係考慮有無舞弊,包括傳媒呀

傳媒喺呢個時候唔係去求證,而係笑鳩侵

比人滅哂聲都好難有內戰
打官司要好多錢,侵粉會唔會課金?
www.donaldjtrump.com
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞