侵:將會控告所有敗登獲勝的州份選舉舞弊,大量證據!America First!

682 回覆
1640 Like 48 Dislike
就正係大分裂咁都搞得掂先偉大,佢就係想名留青史啫
你錯 維尼果d叫打壓異己,打壓人民。

人民指出佢有錯都係死罪。

易家拜登係犯法,駛橫手做傷天害理既事。

理應受懲罰
點解香港黑警支持777
因為777撐佢地囉
唔好先入為主
不論投邊個都好首先一定要抽哂問題票死人票出黎先
Push
仲要係對方出晒古惑計埋死人假人都可以有一半
香港人應該要繼續表達對侵既支持加油,唔好再諗住唔表態騎兩邊啦
如果唔用武力就捍衛唔到憲法say 冇死人投票,你點揀?
所以你呢啲咪叫左膠囉
左癌
你拎香港黑警同美國果啲軍人比 你真係食撚佐屎
偏偏就係MI, WI突然多左10幾萬票,咁仲唔夠證據?
正常,你見佢唔爆多啲醜閒就知佢發覺意義唔大。做多啲有用嘅野好過
泰國警察都好好多啦
話之佢投比邊個啦,死人投票就已經係踐踏緊憲法啦。

LOCK HIM UP
Like, rewteeet都唔得
侵:STOP THE FRAUD! (應該好快又被支Twitter censor)
https://twitter.com/realdonaldtrump/status/1324401527663058944?s=21
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞