侵:將會控告所有敗登獲勝的州份選舉舞弊,大量證據!America First!

682 回覆
1640 Like 48 Dislike
你估佢係民主黨班政客要撈幾十年咩
連憲法都唔撚要,你捍衛乜撚?反對deep state就係為咗比侵做皇帝?
侵襲我登
畀人打唔還手仲包容佢
屌你老味死左膠
你應該完全唔熟美國政治

不如我提提你, 其實成個共和黨講左N年唔好mail in 好多問題, 一直咁多年都有問題, 死人投票

你可能睇開大公報唔知, 無共和黨人話投票係完全公正, 反而成日屌佢做假

唔講遠, 阿侵佢自己都講幾個月以上話, 唔好mail in, 好多做假, 會變成災難

佢甚至為左呢個原因所以一定要安排終院加多個法官, 變成9人

好啦, 到你講下, 你邊個平行時空聽到侵果面講美國投票好好, 尤其係mail in?
岩呀屌佢老母無限雙標
你都痴撚線嘅,大法官人選係經過國會同意先任命得到,而國會又係全民直選,呢個situation同雜種嗰個比差咗十萬九千里喎

點解警察同軍隊支持Trump呀?唔通係Trump 迫佢地支持自己?你睇下今次投票先啦,警察同軍隊好大部份都係投比Trump ,即使發生咩事都係佢地自願聽Trump 支笛㗎,關獨裁咩事?有病就食藥啦柒頭
支持侵侵攬炒
又cant like this 好撚癲
做之前兩頭望
仲唔係有野?
如果法庭打贏就無事

靠軍警既話共和黨人都唔會撐佢
你認為佢啲支持者會因為咁而流失咩?
法庭打贏就唔怕,唔好出軍警
以往無咁多登記選民出黎投 無發覺總數有問題?
可能個個state係dem睇?
我估
發覺班左膠正義撚好鍾意講兒登兒登
係兒登你咪又係繼續上緊,你咪又係兒登一份子
Twitter 真係好賤...
之前比人推上去聽證會都唔驚

而家恃住拜登得勢已經有恃無恐....
好似侵係一個真小人,夠膽同你玩到盡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞