侵:將會控告所有敗登獲勝的州份選舉舞弊,大量證據!America First!

682 回覆
1640 Like 48 Dislike
TRUMP告到佢甩褲

真係censor咗big tech真係笑話
侵打得贏固然好

但到時應該twitter班dem暴動
而家佢地一邊慶祝緊大選贏咗
一邊想盡辦法狙擊Repulicans 同侵

最後結果係掉轉會痴撚晒線

有人咁寫
https://www.thestandnews.com/international/%E7%BE%8E%E5%9C%8B%E5%A4%A7%E9%81%B8%E6%9C%89%E5%8F%AF%E8%83%BD%E9%80%A0%E7%A5%A8%E5%97%8E/. 死人投票又如何?我見到新聞話有死咗嘅人都可以投票!
理論上,如果一個人死咗,選民登記又冇取消到,咁佢嘅子孫收到佢張選票之後,冒簽名投多一票係有可能會發生的。不過選民登記本身會成日更新,如果捉唔到的話都係相當個別的案例。史丹福大學做過一個調查,睇晒華盛頓州由2011至2018年期間投過的4.5百萬張郵記選票,只發現14張有可能係由「死人」寄出的,比例是0.0003%。他們的結論是這種情況非常罕見。一場上億人的選舉係會有甩漏的,但不用把甩漏看成是系統性作假。
burn loot murder
千祈唔好無條件撐侵就真
無條件既話出黎個result都冇說服力冇公信力
就算贏咗trump trump以後都好難執政
只要中立同跟證據去判就夠喇

如果法官中立跟證據 都係trump trump輸既話
咁就唯有認命啦

呢d先叫法治
我成日都咁講
都戇撚鳩呢排人
如果今次唔止0.0003%呢?
問題係最高法院保守派會轉軚
但自由派永遠跟立場走
咁點玩
民選輸左

上訴經大法官輸埋

都仲唔肯認輸

撐侵唔好撐得咁肉酸好無
我只係個平民但搵到差唔多十張咁計落係幾多%
唔緊要啦
今次應該軍隊都會出動
因為今次係連軍隊嗰啲票都比人哋擺咗喺堆填區嗰度
你估佢地唔惱丫

到時咪US army 大戰Antifa
大家估吓邊個會贏
Twitter真係賤到仆街 唔畀retweet唔畀like
仆街,唔比人 retweet
like唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞