侵:將會控告所有敗登獲勝的州份選舉舞弊,大量證據!America First!

682 回覆
1640 Like 48 Dislike
你估支那咩

嗰幾個法官只係立場偏保守
唔=無條件撐侵
姐係點完一箱話呢到完架啦
點知條數係支那祖贏唔到既
突然又話有幾箱未點寄緊過黎
呢啲都叫失誤?
正正常常選的話輸左冇乜野,你而家玩到咁撚大,俾你拜登入主到白宮又點,DLLM已經全國決裂哂,你管治到咩?
Push
左傾社會主義
根本同路
https://www.youtube.com/watch?v=-P0aZrdJyvA&feature=emb_logo
This man is blatantly tampering with ballots while unbeknownst to him he is on the local news livestream. Why isn't this in jail right now? Twitter will also ban you for posting this video. Really jogs the noggin.
咁又屈左膠
之前又係你地話美國個制度好好
依加自己中意嘅人就輸就話食屎啦出cheat
如果佢真係有cheat嘅又有證據咁實收到佢皮
軍事獨裁?wtf?
咪就係
要睇侵有幾硬,同會唔會鋪後路俾佢果女。

佢係商人,一定買晒兩邊,對支那對民主黨都係咁

而家玩上訴,即係係代表佢會搞9支那,炸咗個南海佢
dem上次就屌social media 影響選舉公正式

點知dem做得仲過份
今次選舉D政治捐獻太撚癲
加埋用左百幾億美金選
twitter 呢D都唔知捐左比民主黨買票
實偏幫到出面
屌你,喺冥界投票寄返黎
true. 而家就算最後打贏,最後都好難睇

左膠一定唔服,話係共和黨控制法院屈民主黨

有得執政不過難+更多撕裂,都應該好過比民主黨賣國玩殘曬
Twitter係咁遮侵啲post
佢今次真係all in買侵輸
所以而家係最差既情況 對美國黎講
一係你就真係好似民調講咁炒鳩阿侵百鳩幾萬票
而家係最撚難搞既情況
咁你又以為自己邊撚個
非常時期 非常手段
佢痴Q咗線呀
希望今次真係唔好得個講字
今次輸就真係完結
痴撚線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞