張崑陽:我支持嘅唔係侵,而係佢嘅外交政策

185 回覆
270 Like 34 Dislike
你搵佢比咁香港無一個比佢更有影響力啦
奶共派反對墮胎同埋反同㗎
要講其實佢哋先係右
咁都係講緊香港方面想法其實唔係好大問題。話投biden就係white trash先真係引戰
蕭規曹隨都唔得?
我見到

不如咁講 國際戰線既手足不嬲都有分侵派同登派
侵派呢排咁主動出聲 其實都係因為見到登派果種瘋狂姐
初頭大家都有共識話唔好干預美國大選
然後轉個頭傲狗又可以大遙大擺屌侵撐登 再有一堆以hk world city 呢類人 又係大大聲撐登屌侵
好啦當侵派真係出聲喇 呢班人就同你講唔好干預美國大選 見到呢啲double standard 好難叫另一邊既人繼續唔出聲

但事實 係侵下 香港確實仲有一絲希望 而佢地上去講咩 if not trump hk dies 又確實係事實 咁又有咩問題
但你唔可以阻止有部份香港人真係咁諗架喎
Biden個仔真係有收大陸錢
香港人對於Biden唔信任係有原因
唔係生按白造架
留一句言就令DEM唔支持
咁不如大家收皮算啦
拜登無POMPEO無余茂春無NAVARRO點做到同樣效果?
同一招唔同人出個力度都唔一樣啦
咁又無咁誇張

但係你要記得香港有一大堆PR同五毛打算食住個勢分化美國lefties同埋香港人
我梗係明啦,我都係咁諗

所以我玩twitter都係同佢哋解釋點解香港人會pro Trump
屌你啱
對港政策同對中共係兩樣野,傻仔仲以為人地幫緊你
唔好成日講PR同五毛
PR同五毛口中既嘢 係真係有一部分香港人真心認同
lefties同埋香港人其實唔係咁易行得埋
政棍
有人肯打柒恰鳩香港人嘅支共,點解唔係幫
其實我有上Twitter
香港人屌票係連登就犀利
Twitter用字並唔係咁情緒化
上網大把美國trump粉
你連插針入去都難
哈哈的確保皇黨根本係保守派。不過反同都仲有黃之鋒爸爸⋯其實係香港美國個左右唔係完全套到。
我知真係有人神化緊侵
所以先post呢篇文出嚟,等大家認真諗諗

Lefties嗰邊,其實只要捉實啲普世價值,要connect佢哋都唔係無可能,你睇下Greta之前先幫手#save12hkyouths嚟
香港人會重覆幾句pro Trump野
係無咁尖銳,但係都幾煩下
咁多個有出真名既國際線 lobbyists ,講得最中肯中 point 就係佢,推多兩下
果班明顯五毛pr啦
以為民主國家好似中共咁可以日日轉口風
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞