張崑陽:我支持嘅唔係侵,而係佢嘅外交政策

185 回覆
270 Like 34 Dislike
佢話香港人唔係法西斯
但我想講唔少其實都係
香港左膠同民主派搞咗咁多年
搞到香港變咗極右 至少後生果啲真係幾右吓
同埋本地香港人而家生活係極權底下 民主自由先可以帶來人權自由 咁我地既無民主又冇人權 咁而家出面有個可能幫到我地既 點解唔支持得
所以佢都認自己係撐侵嘅
侵侵被搞四年,twitter fb被ban無數次,一到選舉年,講咩都被滅聲,中箭:我唔知我睇唔到
終於選舉出事,大量種票、唔比監票、寄失票發生,呢班人就出嚟「factcheck」
咩立場晨早知啦,課金啦黃絲
好興幸香港仲有有遠見既政治人才
如果民主運動比連登仔lead
真係收得皮
仲有班後台係佢搵返黎
點會呀
上twitter同reddit做任務都算係打國際線啦
點解唔洗考慮?
我覺得香港個光譜無得左右

只有由反共到奶共兩極
唔係講笑 侵對歐洲嘅政策
但係點都anyone but biden
你睇真啲

佢撐侵㗎
眾所周知係親民主黨
有幾隻傻狗
係咁追住張崑陽咬架
琴日都留意到
雖然我睇唔到佢咬乜
香港人係twitter就算想表達自己鍾意侵
最好都淨係表達自己鍾意佢嘅對中外交政策,而唔係佢成個人當偶像崇拜(最好帶返個頭盔話not xenophobic,你知外國獵巫一樣獵右派)
人地都表左態係撐侵
好老實 美國民主人權民主種族關我撚事
現時危急存亡之際 幫到香港就ok
你點破壞美國民主關我撚事
佢意思係撐政策唔係撐人
有啲人的確由撐佢對外政策變到佢講乜都係啱
依個係好危險嘅事
點解會有人覺得佢叫香港人唔好撐侵?我覺得佢下面兩段已經好明顯㗎啦喎

去到最後,很多人問我選舉立場。其實我上面已經說得很明白了,我不是美國人我沒有持份,但我是認同特朗普和他幕僚的外交方針,也希望這方針可以被無論是民主黨還是共和黨的政府延續下去。

這想法是危險的。民主是要透過自己爭取回來,而不是賜予的。 的確,我擔心拜登的外交路線方向不明。
好文,推一下。的確自己的地方命運應該由當地人自己決定,外人可以評論但唔應該插手同指責。而且世事難料,現在估算太多可能都係燈
所以美國人投票取向咪同香港人唔同囉
現實情況係

美國人同我聽住!!
https://lih.kg/2272003
如果你想侵贏,你要上tiwtter說服美國人投侵,你覺得你咁講會說到佢哋投侵?
我認同佢所講既野架
撐侵同撐登可以話真係活係兩個唔同既世界
但最終 香港人 有撚票咩?純粹撐下侵唔會無啦啦有票投到比佢 唔明點解啲部分香港海外左派會發大呢個議題 點然之間咁care香港人撐邊個
再者 分分鐘上年香港發生損害人權既事果陣呢班人都未必有出聲啦 講咩人權姐
敖卓軒:張崑陽係熱狗 張崑陽冇我出咁多力

收皮啦敖狗 如果你咁都叫同路人咁我希望你呢個同路人死全家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞