[IOS/AN] 少女前線 槍娘[15] 請留意並非人氣投票!

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
好似要去app store/play store更新

AN已更新

一早TEST晒會出D咩
黎黎去去咪又果幾個回應
Server reject左?
咁咪request到得為止囉
加密packet有咩用 呢下就真係弱智啦
這個curl雖然比較簡單,但真的不至於PM想像得那麼弱智。

屌你

你真係想打爆個SEREVR

打爆投票SERVER咋?嚇我唔到既
開始有一半巴哈人明白有問題
烏丸巴打好勁
開始有一半巴哈人明白有問題
烏丸巴打好勁

快d好似上次咁派幾千鑽啦

一早TEST晒會出D咩
黎黎去去咪又果幾個回應

屌你

邊有咁易打爆

一早TEST晒會出D咩
黎黎去去咪又果幾個回應

屌你

邊有咁易打爆

多年玩台服OL GAME經驗
佢地D SERVER全部都係豆腐做
咁我又覺得又唔好搞遊戲本身
咁我又覺得又唔好搞遊戲本身

我諗投票SERVER同GAME果個唔同既
好似係

辣殺驚
諗諗下都唔知係咪特登整錯先唔肯認
又會咁橋G36 SVD兩把難出嘅都map咗去台板自己換入嘅槍度?
愈多人投就愈唔比你撈
又會咁橋G36 SVD兩把難出嘅都map咗去台板自己換入嘅槍度?
愈多人投就愈唔比你撈

未必係出錯
特登預到佢3點先開ser

D後勤仲跑緊
愈多人投就愈唔比你撈

未必係出錯

咁做有咩意義
陸服 ios S.Chinese Server

尊敬的指揮官,
由於今天突發的版本發布問題,iOS新版本不得不推遲更新。推遲時間根據具體的發布通過時間而定。安卓版本(含官網、B站等各渠道版本)的更新不受影響。

對於此次iOS版本更新問題,我們表示萬分抱歉,對於iOS指揮官們的補償方案如下:
1、從5月4日當日起算,iOS每延遲更新一天,補償鑽石*100,四項資源各*1000,上不封頂。
2、iOS服務器原定5月6日開放的“周年慶典特別行動”,根據iOS版本的實際上線時間,延后開放(安卓版本不受影響)。
3、iOS服務器原定5月6日加入制造的新戰術人形,根據iOS版本的實際上線時間,延后更新(安卓版本不受影響)。

*補償內容會在iOS新版本更新后,第一時間通過郵件發放。

各位iOS的指揮官,對於此次更新問題給您帶來的不便,我們再次致以深切的歉意。我們會在將來繼續完善我們的不足,感謝您一直以來的耐心和支持!

大陸ios server無得update
Iphone
好彩用緊AN機

改黎改去咪又同一個response
add me 192901
特登唔解密比無帳班台仔睇

官方認個錯改個code option:(炒撚左個PM佢) 大家咪當無事發生囉,係都要咁何必呢
365176 add me
個光環發生咩事?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞