[IOS/AN] 少女前線 槍娘[15] 請留意並非人氣投票!

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
台狗
但係轉陸伏又麻鳩煩
啲進度無晒

強國ser課金又麻撚煩

如果台伏收檔應該會唔玩

過去日伏
台狗
但係轉陸伏又麻鳩煩
啲進度無晒

強國ser課金又麻撚煩

如果台伏收檔應該會唔玩

我覺得又唔洗太晦氣
佢地係營運方面仲係表現不俗既

係今次投票搞到谷氣姐
台狗
但係轉陸伏又麻鳩煩
啲進度無晒

強國ser課金又麻撚煩

如果台伏收檔應該會唔玩

過去日伏

有日?
台狗
但係轉陸伏又麻鳩煩
啲進度無晒

強國ser課金又麻撚煩

如果台伏收檔應該會唔玩

我覺得又唔洗太晦氣

係今次投票搞到谷氣姐

今次死唔認數真係做得難睇
台狗
但係轉陸伏又麻鳩煩
啲進度無晒

強國ser課金又麻撚煩

如果台伏收檔應該會唔玩

我覺得又唔洗太晦氣

係今次投票搞到谷氣姐

我指直頭冇台伏先唔玩 唔係幾想玩陸
台狗
但係轉陸伏又麻鳩煩
啲進度無晒

強國ser課金又麻撚煩

如果台伏收檔應該會唔玩

過去日伏

有日?

日服傾好左喇?
台狗
但係轉陸伏又麻鳩煩
啲進度無晒

強國ser課金又麻撚煩

如果台伏收檔應該會唔玩

我覺得又唔洗太晦氣

係今次投票搞到谷氣姐

我指直頭冇台伏先唔玩 唔係幾想玩陸

same 簡體真係...
務備抱大腿,呢度咁多歐皇,諗下都扯扯地
negec上得好快
台狗
但係轉陸伏又麻鳩煩
啲進度無晒

強國ser課金又麻撚煩

如果台伏收檔應該會唔玩

過去日伏

有日?

日服傾好左喇?

日本剩係配音都傾左好多個月啦

geforce屋企
係時候去開發人地老婆
UMP9就嚟3萬
UMP9就嚟3萬

主角隊嘛 我地識條鐵

現在的投票結果真實嗎?
即使我顯然提到了仍然存在有“刷票”行爲,但跟總的投票數量相比,並不能影響到結果。我們經過認真的後臺監控和數據分析,現在的投票結果是真實可靠的,票數也是“基本”真實的。我們應該尊重這個結果,而不是一直在這酸UMP姐妹。

關於順序不對的問題,上面其實我已經回過了,但我還想再說一遍。
我們是用ID來匹配角色投票結果的,跟顯示順序沒有邏輯上的關係。遊戲內外顯示的順序不一樣,你可以認爲他是一個不完美的展示,這個投票系統雖然比較簡單,但真的不至於有部分人想像得那麼弱智。謝謝。
我看了一些測試的描述,但是在我看來這些所謂的測試是毫無意義的,因爲有這麼多人在同時投票,網頁的更新也存在物理延遲,你從前端返回的結果是沒有辦法驗證你的實驗結果的。
我也沒有準備把順序再改成一樣的,因爲既然一開始就是這樣做了,也沒有匹配錯誤,所以就這樣吧,如果現在去改他的顯示順序,反而會讓玩家誤會,我是這麼想的。

這次的投票活動受到這麼大的關注我是很意外的,我剛才在版上有認真的看了很多文,有些梗很酸,有些梗很有趣。除了一個美男PM的評價比較中肯以外,大部分我也就笑笑,另外還有一個說我們只有3萬玩家的,必須要嚴肅批評。

最後的最後,真的非常感謝大家對少前的支持。明天就要更新了,我們的周年慶版本還有很多新的內容和活動,救援投票活動僅供娛樂,希望大家玩得開心。
每次f5 9妹都加十幾會唔會咁勁
新手第一次玩
想問唔小心用左遊客身份入(原本想用google account)會唔會有問題
烏丸巴打加油
打到佢唔再做
GM: 我地冇做錯到...廢話.......廢話.......廢話....
...廢話.......廢話.......廢話......廢話.......廢話......
請大家咪撚再理個垃圾投票,玩聽日個新系統

GM: 我地冇做錯到...廢話.......廢話.......廢話....
...廢話.......廢話.......廢話......廢話.......廢話......

台灣代理
有無咁多人想要UMP9呀垃圾PM
新手第一次玩
想問唔小心用左遊客身份入(原本想用google account)會唔會有問題

可以用當前個進度register返google account
新手第一次玩

可以用當前個進度register返google account

聽日有維護 今晚最好整

台灣代理

照刷票囉

反正跟而家個結果我仲開心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞