[IOS/AN] 少女前線 槍娘[15] 請留意並非人氣投票!

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
睇末日做乜撚野先 一陣再report比大家聽
末日做乜撚野先 一陣再report比大家聽

個譯名都幾盞鬼
你個script比人貼咗去kekeke再去埋ptt
末日做乜撚野先 一陣再report比大家聽

個譯名都幾盞鬼

依家啲名真好撚多
以前又有套極黑的唔知乜春

原來係你

睇一集棄左,第二集一開波我頂唔順

恥力唔夠 sor

罰你依家睇晒佢

聽日考final

等我遲下入camp 下載成套慢慢煲

最近剩係睇左貓湯
(極黑暗,要識聽少少日文慎入)
https://www.youtube.com/watch?v=D-TrXAdEYF8&t=1341s

SCW好弱,招技少旋風100%傷害

RFB射速得54 當RF用我諗都唔錯

PKP新品種技能

但技能好似係提供20%暴擊率,即係要搭配48%光瞄提高效益

好彩命中都叫做有31,靠hg buff應該岩岩好夠

PKP唔係20%變半隻G11咩?

睇佢撐得幾耐

睇佢撐得幾耐

有鬼

PKP新品種技能

如果冇理解錯,應該係咁計

5% + 20%(技) + 48%(光瞄)

31命中又幾好, 唔洗用紅點

睇佢撐得幾耐

有鬼

連登入面都有鬼

睇佢撐得幾耐

有鬼

連登入面都有鬼

好正常姐

PKP新品種技能

crit 得1.5倍
比唔上G11個發癲三倍攻
嘩 好順 10Request /s

PKP新品種技能

crit 得1.5倍

自膠睇錯左技能

原來係額外子彈

咁都係用番全息

每發都有20%射三下係咁

3*(100+0.2*150)=390

而家MG三本柱射三下係咁

(100*3+300)=600

我有冇計錯 (好似冇

睇佢撐得幾耐

有鬼

連登入面都有鬼

好正常姐

邊個咁仆街
屌你老屎 原來計錯數
屌你老屎 原來計錯數

?
屌你老屎 原來計錯數

?

Load到啦 依家好順

睇佢撐得幾耐

有鬼

連登入面都有鬼

好正常姐

邊個咁仆街

呢個世界無密不透風嘅牆
屌你老屎 原來計錯數

?

Load到啦 依家好順

ptt一定比人Del post
屌你老屎 原來計錯數

?

Load到啦 依家好順

升到好似搭火箭咁快

PKP新品種技能

crit 得1.5倍

自膠睇錯左技能

原來係額外子彈

咁都係用番全息

每發都有20%射三下係咁

3*(100+0.2*150)=390

而家MG三本柱射三下係咁

(100*3+300)=600

我有冇計錯 (好似冇

應該係咁
三發要兩發出技先同三本柱打平手
完全追唔到
屌你老屎 原來計錯數

?

Load到啦 依家好順

升到好似搭火箭咁快

加油,聽日睇野
屌你老屎 原來計錯數

?

Load到啦 依家好順

升到好似搭火箭咁快

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞