[IOS/AN] 少女前線 槍娘[15] 請留意並非人氣投票!

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
大家一起享受台灣的玩家都是弱智的喔
才不會跟其他地區一樣要甚麼SVD PK
我們幾萬人投UMP!

記得有個講法係特登改順序

等啲人無咁多稀有槍

玩家冇稀槍丶最大得益係邊個

8圖打後唔睇好16哥 始終護甲得10
SG滿等未計護甲都33

你唔係去8圖練槍下嘛?

8圖資料釋出左未

聽講一關一隻boss

我一槍一隻王

測試服尾關夢想家170000戰力
(應該會改番正常)

隻王一槍一隻槍娘就真

用血灌水我怕你呀?
2支炮狙可以唔洗跑後勤

我有德皇我驕傲
同佢大戰三百回合
大家一起享受台灣的玩家都是弱智的喔
才不會跟其他地區一樣要甚麼SVD PK
我們幾萬人投UMP!

記得有個講法係特登改順序

等啲人無咁多稀有槍

玩家冇稀槍丶最大得益係邊個

係冇朋友既邊緣人
千歲巴整個直播灌票大巴大巴刮柒條垃圾啦
關於第四點我地係咪冇辦法去證實比人睇?佢睇準依點先跌落地那番渣沙
我想跳槽啊不如少前請我做pr啦
樓上有人自爆
樓上有人自爆
公司瀨野仲可以名正言順屌人先係工黎嫁麻
屌你個嘴好似feel到佢回應咁 訓訓下冇啦啦彈起第

fb都見到烏丸千歲巴打

呀Dee 好靚仔

fb都見到烏丸千歲巴打

呀Dee 好靚仔

我唔信
世界大戰抹黑宇宙了

第三个难点:超电磁炮的梦想家
梦想家这次进场就会蓄力放一个超电磁炮,伤害倒还可以承受,但是肯定是对后排RF输出有影响的。毕竟吃一炮基本就掉一个小人了。这个还是8-6的效果,不知道8-4E实装以后是多少伤害的。(因测试服第八章放出时间较早处在调整阶段)
这个SP还是个多段伤害,不能依赖伤害溢出机制规避战损,弄不好伤害高一点就掉好几个小人。威胁挺大的。
但是这个SP不是必中技能。可以被闪避。

目前这个技能一个难点是开场就放,从读条释放到射出的时间让玩家有点难以反应过来,就算比较快开场去交换我的后排的位置了,如果不够快会遇到另一种比较尴尬的境地:超电磁炮把我拖动的那两排都射中了
指揮官list依家點 陣間有更新
指揮官list依家點 陣間有更新

一陣先啦,都唔知入名定點
梦想家这次进场就会蓄力放一个超电磁炮,伤害倒还可以承受,但是肯定是对后排RF输出有影响的。毕竟吃一炮基本就掉一个小人了。这个还是8-6的效果,不知道8-4E实装以后是多少伤害的。(因测试服第八章放出时间较早处在调整阶段)
这个SP还是个多段伤害,不能依赖伤害溢出机制规避战损,弄不好伤害高一点就掉好几个小人。威胁挺大的。

目前这个技能一个难点是开场就放,从读条释放到射出的时间让玩家有点难以反应过来,就算比较快开场去交换我的后排的位置了,如果不够快会遇到另一种比较尴尬的境地:超电磁炮把我拖动的那两排都射中了

5HG呢?
原本今朝訓之前都覺得搞到咁疆有D對唔住佢地 阿你仲夠膽出聲明
原本今朝訓之前都覺得搞到咁疆有D對唔住佢地 阿你仲夠膽出聲明

而家封埋個結果page屈鳩你屈佢地 玩死無對證

5HG呢?

講上述內容主要是不知道目前第八章要採取一個怎樣的打撈方法。第八章的打撈,一次的流程比第七章還要長,而且戰損可能還控制不住,很有可能要依賴甲勝打撈這點我感覺比較蛋疼。不過主要蛋疼的還是流程長的問題。(不過明顯看得出來流程越長的打撈圖,概率也越良心,七圖明顯比其他圖掉率高)
NGA那邊的大佬提出了5HG打撈可行性,具體也要等上線了再試試了。

測試伏啲人未試
因為.....

測試服專屬惡意限定型夢想家:
好彩我有store起琴日做測試既Packet

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞