[IOS/AN] 少女前線 槍娘[15] 請留意並非人氣投票!

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
垃圾營運
del game 再見

玩得好開心喎
大奇蹟日

上主感召到大家既禱告
屌那星一個活動睇穿哂
話我屈你地
個PM真係出嚟倒自已間公司米
炒撚左佢啦
死雞撐飯蓋

同689班撚樣一鳩樣

重置首儲都唔撚課啊屌你老母
個PM真係出嚟倒自已間公司米
炒撚左佢啦

PR下話

想睇多次大時代
TeRrY:5分鐘內有幾千位指揮官看見PM的聲明過於感動,馬上去投票給內蓋夫了!?9分前
其實有無可能係server 同 client 睇既野唔同而個垃圾營運淨係check左server side
其實有無可能係server 同 client 睇既野唔同而個垃圾營運淨係check左server side

其實一直都係呢個問題

無人知嫁喎
都話我刷英皇你地會見到NEGEV狂升

屌你老味笑撚死我
check user IP竟然係用form field submit
讀書嗰陣交啲咁嘅code比tutor prof拎出嚟鞭屍都似
都話我刷英皇你地會見到NEGEV狂升

屌你老味笑撚死我
check user IP竟然係用form field submit
讀書嗰陣交啲咁嘅code比tutor prof拎出嚟鞭屍都似

大陸判上判寫出嚟識check ip已經好勁

屌你老味笑撚死我

唔係台灣外判?
再串下佢地先
今日無跟到post,爬左兩頁發覺完全睇唔明,大家加油努力

屌你老味笑撚死我

唔係台灣外判?

無記錯同強國用同一種寫法,因為一開始user_id個問題係同步有

屌你老味笑撚死我

唔係台灣外判?

大陸判上判架 唔好笑得咁開心 大陸服都Apply到上面套Code
我已經load 唔到個網
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞