Irene人格爭議

812 回覆
233 Like 22 Dislike
睇嚟佢人品唔係一般嘅差第3張圖係爆料(未知真假

唔怪得一直都無劇拍, 玩來西到咁
有好多條仔
https://youtu.be/CScI36qyMFM
最近既fancam
無啦無啦
想知佢d 男人有邊d
係咪持住自己年紀大先咁閪
韓國成日咁講求長幼有序
或者持住自己紅有大頭症
男人
李知恩世界第一
RV bye bye
Sosad
公司多數有份包庇啦
或者之前畀佢屌過嗰啲人怕咗sm先唔出聲
而家個編輯爆大鑊咪個個like post表態
Irene年紀都唔細 咁唔識諗 咩人都敢屌 而家真係一鋪清袋
定係佢知公司會包庇佢
又覺得自己好靚 公司捧硬佢
就可以咁串?

利申 不嬲冇覺得佢好靚 典型整容樣 唔係目口目面問題 係佢氣質冇個種觀眾緣 一望就中意 eg朱千雪、林嘉欣個種 加上呢兩三年啲皮墮得好快 法令紋好深

佢應該係睇人黎fd 之前仲同jennie外國爭請食飯
覺得佢好老 靚既老女人
Jennie都覺得佢個性格西
平日SM啲反應咁慢 今次直接就承認咗 條錄音一定好爆
佢都係等泊到大碼頭之後唔撈. 睇唔出佢對娛樂圈有咩熱誠. 我諗佢又唔驚嫁唔出既
講真以佢一直以黎既知名度同品牌效應, 肯努力啲同謙卑啲, 肯定大把機會拍劇拍電影, 但成3張野都仲係純idol, 都feel到有啲問題
咁緊係佢本身做人有問題啦 都冇得賴嘅
啱啱見人搵到以前佢上節目
畀同公司後輩(開玩笑地)爆料話佢做練習生已經大撚哂
有間練習室專門畀佢霸咗叫做珠泫房
咁即係唔關紅唔紅事 係份人本身好閪
寶劍點會未紅
1988紅到傻咗喎
邊個後輩爆?nct?
睇唔起真係唔出奇. 寶劍對個個都咁有禮貌, 但係佢眼中可能係烚熟狗頭咁, 無黎性格
做咗一排主持先拍1988
成日都唔明 irene, jimin 呢啲冇後台既人 點解可以咁惡 唔係話啲導師好撚惡架咩? irene唱跳都唔係頂級啦 55身段
RV如果比起同期 唔好話新登頂團Blackpink
甚至人氣連Twice都多過佢
更加唔好講拍得住/超越二代天團師姐少女時代
Ps 只係Sone 唔係Once/Blink/Luvie
最後攬住佢嗰個邊個嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞