Irene人格爭議

812 回覆
233 Like 22 Dislike
SM淨係允兒泰妍已經靚啦
Irene唔太自然
而家唔想要錄音啦,我淨係想知佢有邊d男朋友
永遠做阿二咁囉
同f(x)差唔多
一線尾
所以佢哋都係之後先「熟」
同埋唔記得邊到睇過話 佢兩個鏡頭前好frd
但私下連電話都無
嗰陣仲以為係sm唔俾 驚緋聞
佢屌人個時有冇諗過對方可能會自殺?
我愛權侑莉
應該覺得啲人睇公司份上會收聲掛 所以未驚過掛
都似係睇人嚟閪㗎啦 之前又話佢係某啲工作人員就個個送airpods
識做呢啲門面功夫
所以一開始大把人唔信佢會屌人屌足廿分鐘
但佢咁做以為唔會出事真係蠢過豬(真係咁大年紀冇理由咁蠢
唔通你私底下咁乞人憎 受害者見你紅/靚就會原諒你咩
如果係咁諗就真係太自我中心
上得山多終遇虎 成日屌人終於畀人錄埋音揸住春袋冇得扮嘢

樣係靚嘅 不過傻嘅都知佢整出嚟 練習生嗰時根本唔係咁嘅樣
吹到變神顏就好明顯靠公關/網絡營銷
有時候覺得sm好多嘢都畀人吹大咗 其實都不外如是
Yuri同Sica fd好正常Yuri個個都fd到
Ps 鍾意睇YoonYul/YulFany
佢真係有種老態 雖然近30唔係話好老 但佢冇嗰種少女活力
我覺得佢係有西多賢
但似係中學MK妹個種我唔同你玩都要其他人唔同你玩個種
但佢出道耐咗就少咗呢陣小學雞味
好似係道英
我都係睇人cap圖
咩阿嬸
泰妍
泰妍宜家整到...
係呀 明明係sm用marketing包裝 佢先做到四代神顏 好似yg吹jennie人間chanel咁 最搞笑真係大把人覺得佢地好靚

完全同子瑜唔同
允兒先係SM最靚
未出道對住導師應該惡唔出(出咗道紅咗又唔同講法)
但對後輩就另一副口面
呢啲韓國娛樂圈/練習生界應該好常見
但jimin應該仲狠過irene 搞到人抑鬱自殺
佢自己講出黎 話讀書個陣靚到 其他班啲男仔黎望佢
佢整容前個樣 真係成班男人黎望佢?標準係邊度?
可能入左sm rookie就變本加厲啦 不如霸埋個女廁同飯堂唔好比人入啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞