Irene人格爭議

812 回覆
233 Like 22 Dislike
【Starnews獨家】[Irene電影方面「問題SNS文章,最終確認不是我們電影工作人員製作的」]23日,據Starnews獨家報道,電影《Double Patty》投資公司KT相關人士表示:「與製作公司一起向工作人員一一進行了確認,最終結果確認製作問題SNS文章的人不是電影方面的工作人員。」
唔好話joy 我路人都覺得嬲
更何況joy咁中意佢姐姐 仲有熊呢個親古
Jennie同Jisoo同Irene都係friends,兩個個樣都冇好感
睇塊面同腰都見到肥左唔少,係咪因為得佢無出solo可以偷懶
但輝人唱歌真係
成隊都好正
Twice冇實力,行開啲啦!Blackpink既Jisoo同Jennie冇咩好感!最正都係rv
聽講好多rv造型師同髮型師都post ig支持irene
件事係咪有內幕
你條垃圾once9想借d意偷偷地捧翻twice係我rv前面?無可能的, RV>=BP>>>>>>>>>>>>>>>>>>>twice
公認
睇黎一直以來都係成團人就佢一個
連登公認
油炸親姑呢
本身場簽售會係set左wendy坐c位
裴姐一黎就自己坐左c位
其他人咪唔知點坐
啲人仲係度幫佢兜話隊長坐中間有咩問題
而家係排好哂位 佢唔跟坐仲搶c位
你有去影到張凳痴住名?有冇圖?
依啲咁表面既形象攞黎呃毒撚架姐
佢咁樣職場霸凌人 唔驚人地自殺?
唔好咁單純啦,唔通個個將個人情緒放曬上面比你睇咩,大家返工果陣夠遇到好多笑臉迎人嘅人,佢地又係咪真係nice呢?只有本人先知
輪住c位 果場輪到wendy

洗底
溫溫比人恰
屌,嗰陣在場完全冇為意joy咁樣
joy仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞