Irene人格爭議

812 回覆
233 Like 22 Dislike
當時日日loop 呢首come to me...再見喇我嘅青春
最近條眉連mmm post 嘅人都話睇唔慣,但真心覺得佢一路個妝都有種好吸引嘅特質加上把聲又無敵,又有綜藝感,真心勁charming
唔靚同樣衰都差好遠啦我真心覺得佢哋靚㗎,不過你哋唔認同嘅我都唔諗住說服你哋
Same
人地話華莎唔靚 我駁唔到
只能話佢係有魅力個type
牙酒成日都向fans sell華莎啲歌
呢排又有睇退貨 係條眉深色返好啲
留個名咁多年第一次見會爆響口
仲要全部編輯一齊捽佢
SM俾唔夠錢?以前從來唔會發生
就算係有十醜聞個啲藝人都唔會俾同行咁捽法
上次同sj同台表演跳唱 跳舞拖下手有少少身體接觸啲on9 fans都嘈 咩idol就有咩fans
啱啱去重溫,完全無問題...sj 成員同佢都無乜眼神接觸
佢到底做咗咩捽到佢咁
定聽日又有政治醜聞要遮
連中國時尚圈嘅人都話irene人品有問題

個造型師都合作過幾多出名嘅人
Wendy Seulgi人品一定on top!! Wendy係犧牲自己成全別人嘅個性;seulgi 係懵懵呆呆 專心事業嘅人

牙酒之前睇佢哋跳舞已經好想睇佢哋合作
不嬲都無好感
成日話有幾靚有幾仙女
但有幾多個真係會因為佢靚真心鍾意佢
佢做得出就真心覺得自己靚係大撚晒
諗起都辛苦 RV見到佢咁
轉個頭扮晒野 見到都驚啦

如果佢唔係個樣 邊有得佢同🐻一隊出黎
韓國人可能真係好buy佢個樣
覺得有個樣就得

練習生時期已經惡哂 珠泫房
佢兩個好似勁快就fd咗
之前睇queendom同kei明明要好耐時間
所以真係心痛佢 尤其係明明自己咁叻 都成日對自己冇信心
其實係咪傾唔掂續約
智妍好似早d 07定08擔正套唔知乜劇

唔好幫佢諗原因啦
理得佢嬲既原因係死老豆定屋企火燭
總之就閪鳩人20分鐘啦
你話一時火起屌左句就話有得兜一時心情唔好姐
閪人成20分鐘
傾唔掂都唔會自己拆自己招牌掛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞